Deze winkels willen we in 2019 zien in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 2 januari 2019

Kom maar op met al die nieuwe winkels die ons in 2019 staan te wachten! Als wij het voor het zeggen hadden in Tilburg, zouden we deze zaken graag zien.

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Søstrene Grene

Sostrene Grene
Foto: indebuurt Breda

Deze woon- en cadeauwinkel is het beste te omschrijven met de woorden ‘Deens design en betaalbaar’. Kom maar op met die hippe fluwelen stoelen, gave spiegels, kookspullen en servies dat net uit een dure designwinkel lijkt te komen. Breda en Den Bosch hebben al een Søstrene Grene, dus waar blijft de Tilburgse vestiging?

KitKat winkel

KitKat
Foto: KitKat

Yes, dit willen we! Wie de laatste tijd op Utrecht Centraal is geweest, heeft het vast gezien: de enige echte KitKat-winkel. Op het station kun je helemaal zelf een chocoladereep samenstellen. Als het aan ons ligt, komt er snel een tweede vestiging… in Tilburg!

Monki

Monki
Foto: Monki

Monki verkoopt kleding die we zo verwachten te zien in de kledingkast van Tilburgse modemeisjes. Felle kleuren en draagbare basics die een tikkeltje anders zijn voeren de boventoon. Ook de accessoires bij Monki zijn te gek. De kledingwinkel loopt altijd mee met de trends, dus we snappen wel dat ze er in Eindhoven en Rotterdam heel blij mee zijn. Willen wij ook!

ZARA Home

ZARA Home
Foto: ZARA Home

Even leek het erop dat de verbouwde ZARA in 2017 ook een afdeling met interieurspullen zou krijgen. Blij dat we waren! Helaas bleek dit niet het geval te zijn. De bekende Spaanse keten heeft namelijk alleen aparte vestigingen voor het ZARA Home concept. Dus… ZARA, waar wachten jullie nog op?

Hutspot

Hutspot
Foto: Hutspot

Waarschijnlijk doet de winkel Hutspot niet meteen een belletje rinkelen. Het is een mini-warenhuis waar je kleding, accessoires, spul voor in huis, boeken, tassen en kunst van gevestigde (Scandinavische) merken en beginnende ontwerpers vindt. De conceptstore boekt succes met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Wij vinden het ook wel iets voor Tilburg!

Urban Outfitters

Urban Outfitters
Foto: Urban Outfitters

De Amerikaanse keten Urban Outfitters verkoopt hippe kleding en interieurspullen. Best logisch dat het assortiment doet denken aan conceptstores en trendywinkels, want de winkel inspireert wereldwijd. Leuk om te weten: een vleugje Urban Outfitters hebben we wel in Tilburg. Hanneke van Meneer en Mevrouw Van Hout deed vroeger de interieurstyling in de vestiging in Antwerpen.

LUSH

lush
Gekkenhuis bij de nieuwe Lush in Amsterdam. Foto: Facebook Lush Nederland

Yes, laat de Lush maar naar Tilburg komen. We worden helemaal blij van de proefdiervrije verzorgings- en doucheproducten om echt eens goed de tijd voor jezelf te nemen, zoals de bekende bruisballen en zeepjes, maar ook de maskers. Nu moeten we helaas naar Den Bosch voor de fijne producten… Dat kan beter!

Forever 21

forever 21
De Forever 21 in New York. Foto: ANP

Met de H&M hebben we al een goedkope kledingwinkel in Tilburg en de Forever 21 is vergelijkbaar qua prijs. Maakt de keuze dus nóg ruimer. Ook zit deze winkel nog niet in Brabant, dus we moeten nu nog altijd naar Rotterdam. En da’s niet fijn. In Amsterdam is de winkel helaas weg, maar met een distributiecentrum in Bergen op Zoom is Tilburg een stukje dichterbij.

M&M’s Store

mms store
Foto: Facebook Oscar Chau

Hoe cool zou het zijn als we niet meer naar de supermarkt hoeven voor zo’n lekkere zak M&M’s? Wat het nóg gaver maakt als deze naar Tilburg komt: er zit tot nu toe maar een M&M’s Store in Nederland, op Schiphol. Laat maar gauw komen!

Lees ook:

dille & kamille

Dus tóch: we krijgen een Dille & Kamille!

Als wij het voor het zeggen hadden, dan zat de Dille & Kamille állang in Tilburg. Maar hé, wie zijn ...
Rij Dunkin Donuts

Deze grote zaken openden in 2018 in Tilburg

Voor Tilburg is 2018 een topjaar geweest. De ene na de andere grote zaak deed met een feestelijke op...
Whopper Burger King bezorgen

Burger King Tilburg is open en zo ziet het eruit

Al maanden lopen we vol nieuwsgierigheid langs de Burger King in de Heuvelpoort. Wij mochten binnen ...
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.