Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze winkels willen jullie heel graag in Tilburg

Door Thijs Dingemans 25 augustus 2017

Zo, de stemmen zijn geteld! Vorige week schreven we welke 5 winkels we missen in Tilburg en vroegen jullie welke er moet komen. En hier is-ie dan: het lijstje met winkels die jullie héél graag zien in Tilburg! 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

M&M’s Store

mms store
Foto: Facebook Oscar Chau

We beginnen maar meteen met de M&M’s Store. Hoe cool zou het zijn als we niet meer naar de supermarkt hoeven voor zo’n lekkere zak M&M’s? Wat het nóg gaver maakt als deze naar Tilburg komt: er zit tot nu toe maar 1 winkel in Nederland, op Schiphol. Laat maar gauw komen!

Forever 21

forever 21
De Forever 21 in New York. Foto: ANP

Yes! Gelukkig noemde iemand de Forever 21 in de reacties op Facebook. Deze winkel móet echt komen. Met de H&M hebben we al een goedkope kledingwinkel in Tilburg en de Forever 21 is vergelijkbaar qua prijs. Maakt de keuze dus nóg ruimer. Ook zit deze winkel nog niet in Brabant, dus we moeten nu nog altijd naar Rotterdam en Amsterdam. En da’s niet fijn.

Marskramer

marskramer
De Marskramer in Rotterdam. Foto: ANP

Marskramer heeft meer dan 100 winkels in Nederland en niet één zit er in Tilburg. Hoe is het mogelijk eigenlijk? Zeker omdat de winkel zo nu en dan fijne leegverkoop heeft, willen we deze écht in Tilburg. En omdat-ie in zoveel andere steden en zelfs dorpen wél zit.

Lush

lush
Gekkenhuis bij de nieuwe Lush in Amsterdam. Foto: Facebook Lush Nederland

Yess, laat de Lush maar naar Tilburg komen. We worden helemaal blij van de proefdiervrije verzorgings- en doucheproducten om echt eens goed de tijd voor jezelf te nemen, zoals de bekende bruisballen en zeepjes, maar ook de maskers.

Maoz

maoz
Foto: Facebook Maoz Vegetarian

De Maoz móet eigenlijk wel komen. Zeker omdat we veel vegetariërs in onze stad hebben en nog weinig falafelrestaurants. De winkel is ook nog eens Nederlands (Amsterdam) en zit al sinds 1991 in onze hoofdstad. Ook in Nijmegen heeft het een filiaal en laat Tilburg maar de volgende zijn!

Blushing

blushing
Foto: ANP

Ook voor Blushing moeten we ver reizen. De koffiebar heeft drie winkels in Nederland en daarvoor moet je naar Rotterdam, Amsterdam of Blaricum. We hebben in Tilburg al wel wat koffiebars, maar hoe meer, hoe beter!

Dille & Kamille

dille kamille
Dille & Kamille in Leuven. Foto: Facebook Dille & Kamille

Dille & Kamille heeft 29 winkels in Nederland en België, maar niet in Tilburg. En dat willen jullie wel. En wij ook, want zelfs Breda heeft een Dille & Kamille!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.