Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze winkelketens missen jullie in Tilburg

Door Frederique Huting 10 november 2019

We vroegen aan jullie welke winkelketens je nog mist in Tilburg. Jullie hebben je massaal laten horen en de stemmen zijn geteld! Ben jij benieuwd wat er op de eerste plek staat? Lees dan snel verder!

Page 1/13
⟵ swipe swipe ⟶

Name it

Name it
Foto: Daniël de Wit

De winkel ‘Name it’ werd een aantal keer door jullie genoemd. Deze kledingwinkel zat jarenlang in de Heuvelstraat, maar heeft vorig jaar helaas haar deuren gesloten. Veel Tilburgers vinden dit toch wel een beetje jammer. Zo ook Cindy van Zandvliet: “Ik wil graag ‘Name it’ terug in Tilburg. Het is zo jammer dat we daar niet meer kunnen shoppen”.

Stradivarius

Stradivarius
Foto: indebuurt Eindhoven

Volgens jullie hebben we nog niet genoeg leuke kledingwinkels in Tilburg. Één van de ketens die jullie wel in onze mooie stad zouden willen, is ‘Stradivarius’. En nee, hier koop je geen violen, maar leuke, hippe kleding voor vrouwen. Zou jij hier wel eens willen shoppen?

Rivièra Maison

Rivièra Maison
Foto: indebuurt Arnhem

Waar ga je heen als je leuke spullen voor in je interieur zoekt? Vele van jullie zouden dan graag een bezoekje aan ‘Rivièra Maison’ brengen. Helaas zit deze winkel nog niet in Tilburg, maar wat jullie betreft komt daar snel verandering in!

New Yorker

New Yorker
New Yorker Den Bosch. Foto: Darko Ivanovic

In veel indebuurt-steden vind je de leuke kledingwinkel ‘New Yorker’, maar in Tilburg hoef je er helaas niet naar te zoeken. Bijvoorbeeld in Den Bosch kun je bij ‘New Yorker’ een hoop leuke kleding en accessoires scoren. Velen van jullie zouden dit ook graag in Tilburg willen!

De Kwast

De Kwast Den Bosch. Foto: De Kwast BV

Er lopen blijkbaar aardig wat Crea Bea’s rond in Tilburg, want er zijn een hoop stemmen op hobbywinkel De Kwast binnengekomen. Bij deze kleurrijke winkel vind je de leukste spullen om de mooiste creaties mee te maken. Van verf tot papier en van kralen tot stiften. Zie jij deze winkel ook wel zitten in Tilburg?

Flying Tiger

flying tiger
Foto: Indebuurt Den Bosch

Nog zo’n leuke winkel die de Bosschenaren wel hebben en wij niet: ‘Flying Tiger’. Bij deze Deense winkel vind je leuke en grappige spulletjes voor in en om huis. Jullie zouden ook graag een filiaal in Tilburg willen en wij zijn het daar zeker mee eens!

Søstrene Grene

Søstrene Grene
Søstrene Grene Nijmegen. Foto: indebuurt Nijmegen

Ken je deze ontzettend leuke winkel al? Bij Søstrene Grene vind je leuke hebbedingetjes voor weinig geld. Van spullen voor in de keuken tot papier en stickers om mee te knutselen. “Een Søstrene Grene lijkt me superleuk! Het is echt een gave winkel en zit al bijna overal, behalve in Tilburg,” zegt Marie-anne Berkers. Vinden wij ook!

Galeria Kaufhof

Galeria Kaufhof winkelketens
Galeria Kaufhof Düsseldorf. Foto: Google Street View

Wat jullie een leuke opvulling lijkt voor het pand van Hudson’s Bay in de Heuvelstraat is Galeria Kaufhof. Peter Hendriks omschrijft het warenhuis als ‘de Duitse versie van ‘V&D’. Helaas zit er nog geen filiaal van ‘Galeria Kaufhof’ in Nederland, maar wie weet opent de allereerste wel in Tilburg!

Bijenkorf

Bijenkorf winkelketens
Bijenkorf Eindhoven. Foto: ANP

Deze keten werd erg vaak genoemd: De ‘Bijenkorf’. Velen van jullie lijken het jammer te vinden dat de deuren van Hudson’s Bay dichtgaan en denken dat dit een goede vervanger zou zijn. Het distributiecentrum zit al in Tilburg, dus waarom hebben wij nog geen winkel?

Lush

Lush winkelketens
Lush Den Haag. Foto: indebuurt Den Haag

Als je over de drempel van een Lush-winkel stapt, word je gelijk omringd door de frisse geur van heerlijke zeepjes. Dit willen jullie ook weleens meemaken in Tilburg! Je kunt hier prachtige bruisballen en lekkere douchegel kopen. Daar willen jullie niet elke keer voor naar Den Bosch rijden, natuurlijk!

Foodhallen

winkelketens
De Markthal in Rotterdam. Foto: unsplash

Even iets anders dan een winkel: een foodhal! Gezellig gerechtjes proeven bij verschillende tentjes onder hetzelfde dak, klinkt jullie als muziek in de oren. De bekendste foodhal is natuurlijk de ‘Markthal’ in Rotterdam, maar ook onze buren in Eindhoven hebben er eentje. Dan mag Tilburg natuurlijk niet achterblijven!

Action

Action AH XL winkelketens
Foto: indebuurt

Een winkel die héél vaak genoemd werd, is Action. Nu horen we je denken ‘huh, die hebben we toch al?’. Ja, dat klopt, maar nog niet in het centrum! Velen van jullie hebben niet altijd zin om naar de Albert Heijn XL, het Wagnerplein of de Westermarkt te fietsen. Zo ook Ethel Naomi: “Breng alsjeblieft de Action weer terug naar het centrum!” Eens, Ethel, eens.

IKEA

winkelketens

Vi vill ha en IKEA (Zweeds voor: wij willen een IKEA)! Het was overduidelijk dat dit de winkel is die jullie het meest missen in Tilburg. Snappen we. Wij willen ook elke dag Zweedse gehaktballetjes eten en kastjes in elkaar zetten door middel van een ‘onduidelijke’ gebruiksaanwijzing! Tot er een filiaal in Tilburg wordt geopend, zullen we toch maar braaf naar Eindhoven of Breda rijden wanneer het weer tijd is om een nieuw bankstel te kopen.

Lees ook:

Dit zijn volgens jullie de leukste tweedehandswinkels van Tilburg

Wat zijn we toch gek op kringloopwinkels! Waarom zou je nieuwe spullen kopen als je het in Tilburg o...
Leermakers & Van Dijck

13 x cadeauwinkels die je alleen in Tilburg vindt

Heb jij een verjaardag, vrijgezellenfeest, bruiloft, huisfeest, babyshower of ander evenement waarbi...
Tante Pollewop Evelyn Klerkx

Dit zijn de leukste kledingwinkels in Tilburg (volgens jullie)

Ja hoor, in Tilburg zijn er talloze leuke kledingwinkels. Precies die zaken waar jij je thuis voelt,...
Page 1/13
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.