Deze toffe schoenen spotten we in de nieuwe collectie van Shoesme Brandstore Tilburg

Aangeboden door Shoesme Brandstore Tilburg 27 februari 2019

Heb jij ook al lentekriebels? Of misschien zelfs zomerkriebels?! Wij wel, hoor! Met dit lekkere weer raken we alweer in de voorjaarsstemming. Bij Shoesme Brandstore Tilburg zijn ze er ook helemaal klaar voor: de voorjaarscollectie is verkrijgbaar in de winkel en of dit toffe schoenen zijn! Kijk je mee? 

Voor we overgaan naar de nieuwe collectie, trekken we eerst even de champagne open. Shoesme bestaat namelijk twintig jaar! Dat werd goed gevierd met de opening van de vierde brandstore. Naast Tilburg, Heusden en Breda, vind je Shoesme Brandstore nu ook in Den Bosch.

Nieuwe sneakerlijn

Dubbel feest dus, want de nieuwe voorjaarscollectie is verkrijgbaar in de winkel. Wat we zien? De schoenen zijn sportief, fleurig, stoer en supersprankelend. We spotten zonnige modellen, sportieve stappers en natuurlijk zien we ook de bloemen en luipaardprints. Verder voegt Shoesme dit seizoen een nieuwe sneakerlijn toe aan de collectie. Dit belooft een superjaar te worden…

(tekst loopt door onder foto)

Een greep uit de nieuwe collectie. Foto: Shoesme

Hippe collectie

De sneakers zijn al verkrijgbaar vanaf maat 20 voor de kleine stappertjes. Alle modellen hebben een handige ritssluiting en stevige rubberneus. Vanaf maat 26 hebben deze sneakers een orthopedisch voetbed voor extra ondersteuning bij het lopen, rennen en spelen. Ook handig! Overigens is de hele voorjaarscollectie verkrijgbaat in maat 17 tot en met 35. Goed, de nieuwe collectie is écht superhip! Kijk maar mee:

Foto: Shoesme
Foto: Shoesme

Bekijk hier de volledige collectie van Shoesme. 

Lees ook:

Shoesme

Daniëlle koopt hier al jaren de schoenen voor dochter Linn: ‘Echt een voorloper’

Het allereerste schoentje voor dochter Linn kocht Daniëlle van den Hout bij Shoesme Brandstore. Ze r...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Shoesme Brandstore Tilburg. Meer over Shoesme Brandstore Tilburg ontdekken?

Shoesme Brandstore Tilburg schoenenwinkels

Vandaag gesloten

Trouwlaan 38, Tilburg

Bekijk meer:schoenenwinkels

adv.