Deze restaurants en winkels willen een vestiging in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 23 april 2019

Winkelketens en horecazaken staan te springen om naar Tilburg te komen! Het enige dat ze nog missen, is een ondernemer die het bedrijf in onze stad wil starten. Deze toffe winkels en restaurants willen zich vestigen in Tilburg.

Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Villa Chocola

Hier loopt het water toch van in je mond? Villa Chocola is een chocolaterie met vestigingen in Apeldoorn, Enschede, Almere en Amstelveen. De winkel omschrijft zichzelf als de overtreffende trap van chocola. Daar zeggen we geen nee tegen! Bij de zaak koop je bonbons, repen, tabeletten, maar ook wijn en wenskaarten. Villa Chocola wil zich ook vestigen in Tilburg. Yes, please!

Anne & Max

Anne & Max is een huiskamer in de stad. Je kunt er lekker zitten voor ontbijt, koffie, lunch, high tea, wijn of een borrel. Vooral de koffie en verse sandwiches zijn een aanrader. Alle producten zijn biologisch en eerlijk. Het koffiecafé wil naar Tilburg komen.

Laserspace

Lasergamen, eKarten, losgaan op een klimwand of iDance spelen? Bij Laserspace kan het! De firma komt uit Spanje en probeert ook in Nederland te groeien. Er is een vestiging in Apeldoorn, maar het bedrijf zoekt ook een plekje in Tilburg.

De Pizzabakkers

View this post on Instagram

Wat is jouw favoriet?! 🍕🍕

A post shared by De Pizzabakkers (@depizzabakkers) on

In onze stad zijn er genoeg lekkere pizzarestaurants. Als het aan De Pizzabakkers ligt komt er nog eentje bij. In de horecaplek eet je ambachtelijke pizza’s uit een houtoven. De keten staat ook bekend om de lekkere prosecco. Goed, wat ons betreft is er nog een plekje vrij.

Wayback Burgers

View this post on Instagram

Are we bacon you hungry? 😏

A post shared by Wayback Burgers (@waybackburgersnederland) on

Lekker een burger pakken? Wie weet kan dat in de toekomst wel bij Wayback Burgers. Keihard genieten! Het is een ‘fast casual’ restaurant waarbij je aan tafel wordt bediend. De keten begon ooit in de Verenigde Staten, maar heeft nu vestigingen over heel de wereld. Als het aan Wayback Burgers ligt, komt de burgertent ook naar Tilburg.

Blz.

Alfons Morales
Foto: unsplash.com

We hebben al mooie boekenwinkels in de stad, maar er kan er altijd nog eentje bij, toch? Blz wil graag een vestiging in Tilburg openen en zoekt daar een ondernemer voor. Elke Blz heeft zijn eigen karakter en sfeer, dus je kunt echt je eigen draai aan de winkel geven.

Doppio

Zin in een goede koffie? Doppio is een Italiaans koffiecafé waar je naast heerlijke espresso’s ook terecht kunt voor thee, taartjes, ontbijt en een uitgebreide lunch. De keten werd bekroond met nationale en internationale awards. De keten zoekt een ondernemer die Doppio naar Tilburg haalt.

Zuivelhoeve

Zuivelhoeve, wie kent het niet? Jazeker, we hebben het over de bekende yoghurts die je in elke supermarkt vindt. Maar wist je dat Zuivelhoeve ook eigen delicatessewinkels heeft? Deze zaken met de heerlijkste kazen, noten en nog meer lekkers vinden we onder andere in Arnhem, Bergen op Zoom, Den Bosch, Deventer, Haarlem en Zwolle. Binnenkort ook in Tilburg? Als het aan Zuivelhoeve ligt wel.

Lees ook:

Sostrene Grene

13 x deze winkels willen jullie in Tilburg zien

Als je het ons vraagt, is Tilburg een ontzettend fijne stad om te winkelen. Je geniet van boetiekjes...
V&D

9 x deze winkels in Tilburg missen wij!

Eerlijk is eerlijk, we laten nog steeds een traantje om het verlies van sommige winkels. Wat zouden ...
forever 21

Deze winkels willen we in 2019 zien in Tilburg

Kom maar op met al die nieuwe winkels die ons in 2019 staan te wachten! Als wij het voor het zeggen ...
Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.