Corné van Axi vloer: ‘Veel mensen willen nu dit laminaat met industriële betonlook’

Aangeboden door Axi vloer 23 mei 2018

De hoogste tijd voor een nieuwe vloer? Maar werkelijk géén idee wat voor iets jullie willen? Dan helpen wij je graag met zoeken. Sterker nog, we hebben jullie vloer al gevonden! Bij Axi vloer aan de Ringbaan-Zuid hebben ze nu een speciaal soort laminaat dat helemaal in is. Het mooie: je kunt hem ook nog eens zelf monteren. Scheelt je weer een heleboel kosten. Corné van Dijk vertelt ons meer over de vloer. 

“Het is een speciaal soort laminaat met industriële betonlook. Heel veel mensen willen zo’n look op dit moment”, begint Corné. “Veel mensen die hun huis industrieel hebben ingericht, willen een gietvloer. Dat is heel duur en niet zelf te monteren. Jongere mensen die nu huizen kopen hebben vaak geen budget voor een gietvloer. Daarom is er een nieuw product ontwikkeld, dat nu bij ons in de winkel ligt.”

Betonlook

Corné laat ons zien om welke vloer het gaat. Wat opvalt: het zijn enorm grote tegels. “1.20 bij 60”, zegt Corné. “Het betreft laminaat betonlook. Normaal zit er bij laminaat een vellingskant omheen. De voordelen ten opzichten van normaal laminaat is dat de V-groef geperst is zodat deze minder opvalt en het lijkt alsof er een betonvloer in huis ligt. De panelen hebben een waterbestendige kern waardoor deze ook beter bestand zijn tegen vocht.”

(tekst loopt door onder foto)

axi vloer
Corné van Axi vloer laat de nieuwe vloer zien.

Dweilen maar, zoveel als je wil!

Vooral dat is het grote voordeel. Herkenbaar is natuurlijk dat als je je laminaat vaak te nat maakt – tijdens het dweilen bijvoorbeeld – dat de vloer gaat zwellen en bol staan. Dat is bij deze nieuwe vloer uitgesloten, benadrukt Corné. “Dat maakt hem anders dan andere vloeren. De vloer kan goed tegen vocht en is zelfs goed te gebruiken in commerciële ruimtes als winkels en kantoren.”

Monteur nodig? Dacht het niet!

Of er nóg meer voordelen zijn? Jazeker! Naast dat de vloer een nieuwe look heeft en waterbestendig is, kun je hem ook nog eens zelf monteren. Scheelt je weer een hoop kosten. “Je kunt hem heel makkelijk zelf monteren. En omdat het grote platen zijn, ben je ook sneller klaar. Je hoeft dus niemand in te huren om de vloer te laten leggen. Trouwens, er zijn nog meer voordelen: als je de vloer legt op een rubberen ondervloer, heb je het loopgeluid zoals op een beton vloer; geruisloos dus. Daarmee is-ie ook meteen geschikt voor vloerverwarming.

Betaalbaar

Corné laat ons zien hoe je de vloer legt. Appeltje-eitje! Volgens hem zijn mensen op dit moment echt op zoek naar zo’n laminaatvloer met betonlook. En dan krijgen we het leukste nieuws te horen: de vloer is nog betaalbaar ook! “Net iets over de vier tientjes. Omdat je hem echt zelf kunt monteren en geen monteur hoeft in te huren, wordt-ie lekker goedkoop.” Wil je shinen (en pronken!) met een gloednieuwe vloer? Een vloer die nog hip is ook… Ga dan gauw naar Axi vloer aan de Ringbaan-Zuid!

De vloer met betonlook ligt nu bij Axi vloer in de schappen.

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Axi vloer. Meer over Axi vloer ontdekken?

Axi vloer woonwinkels

Nu gesloten09:00 - 18:00

Ringbaan Zuid 372, Tilburg

Bekijk meer:woonwinkels

adv.