Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze juwelier staat de deur altijd open: ‘We zien bezoekers vaak terugkomen’

Aangeboden door Siebel Juweliers 12 december 2019

Een schitterende ketting, tof horloge of bijzondere trouwring: bij Siebel Juweliers in de Heuvelstraat hebben ze het allemaal. De juwelier telt inmiddels 44 vestigingen in Nederland en het aantal blijft gestaag doorgroeien. Het geheim? Ze hebben voor ieder budget een passend sieraad.

Siebel Juweliers was van oudsher een juwelier in uitsluitend het hogere segment, maar dat is niet langer het geval. De juwelier beschikt tegenwoordig over de prachtigste sieraden voor zowel de kleine als de grotere portemonnee. Denk bijvoorbeeld aan de populaire sieraden van Buddha to Buddha, Ti Sento of hun eigen collectie gouden en diamanten sieraden. Of je nu van klassiek houdt of liever trendy sieraden draagt, er is voor ieder wat wils.

Siebel Juweliers

Dat benadrukt storemanager Sylvia Geerlings: “Siebel staat bekend om de grote, uitgebreide collectie. Iedereen kan hier binnenstappen om te slagen: of je nu jong of oud bent of houdt van modern of klassiek, maakt niet uit. Onze collectie gaat met de tijd en trends mee. Daardoor zien we bezoekers vaak terugkomen. Dit komt niet alleen door onze grote collectie, maar ook door de persoonlijke aandacht die we voor de klant hebben.”

Tekst loopt door onder foto. 

Siebel Juweliers. Foto: indebuurt Tilburg

Servicegericht en klantvriendelijk

Zo adviseert het team van Siebel Juweliers je graag bij het maken van de juiste keuze. “We denken mee met de klant om het geschikte sieraad of horloge te vinden. Dat typeert onze winkel ook: we zijn heel toegankelijk. De deur staat hier altijd open. Letterlijk.” Sylvia wijst naar de voordeur. “Je stapt hier makkelijk binnen en de toegankelijkheid nodigt uit om gezellig een rondje te lopen. Onze medewerkers laten je rustig kijken en helpen graag als je er niet uitkomt.”

Persoonlijke aandacht

De slogan van Siebel Juweliers is niet voor niks: Personal Touch for Personal Moments! Het enthousiaste team staat zeven dagen in de week voor je klaar om een passend sieraad te vinden. “Het fijne daarbij is dat onze medewerkers kennis van alle artikelen hebben”, zegt Sylvia trots. “We werken met veel vaste mensen en de bedoeling is dat elke medewerker van alles iets af weet. En er is altijd wel een tweede collega die kan bijspringen als het nodig is.”

Tekst loopt door onder foto. 

Siebel Juweliers. Foto: indebuurt Tilburg

Tweede trouwring gratis

Als we Sylvia vragen naar een leuke anekdote of bijzonder verhaal, komt ze met bruidsparen op de proppen. “Wat regelmatig gebeurt is dat een man zenuwachtig komt kijken voor een verlovingsring. Je merkt dan vaak dat-ie niet zo goed weet wat voor ring hij moet nemen. Hij kijkt dan vervolgens even verder in een andere winkel, maar komt toch weer terug voor een diamanten of briljanten verlovingsring. Als ze ‘ja’ heeft gezegd, komt de man vaak terug met de vriendin om trouwringen te passen. Dat is iets wat veel voorkomt en zo leuk om te zien.”

Over trouwringen gesproken: bij Siebel Juweliers krijg je nu de tweede gouden trouwring gratis. Dat is een leuk extraatje! De juwelier heeft een uitgebreid assortiment trouwringen, dus de kans zit er dik in dat je hoe dan ook slaagt.

Kom langs in de winkel

Geen bruiloft op de planning maar toch op zoek naar een bijzonder (kerst)cadeau voor jezelf of voor een ander? Stap dan even binnen bij Siebel Juweliers in de Heuvelstraat. De juwelier heeft op dit moment veel leuke sieraden en horloges in de aanbieding. De cadeautips zie je hier in de uitgebreide kerstbrochure. Uiteraard is het ook mogelijk om je aankopen in de webshop te doen.

Foto: indebuurt Tilburg
Foto: indebuurt Tilburg
Siebel Juweliers. Foto: indebuurt Tilburg
Foto: indebuurt Tilburg

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Siebel Juweliers. Meer over Siebel Juweliers ontdekken?

Siebel Juweliers juweliers

Geopend12:00 - 17:00

Heuvelstraat 74, Tilburg

Bekijk meer:juweliers

adv.