Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze cadeauwinkel bezorgt nu thuis: ‘We pakken het ook voor je in’

Aangeboden door WAAR 29 oktober 2020

Voor een leuk en duurzaam cadeautje ben je misschien wel eens binnengelopen bij WAAR in de Heuvelstraat. Nu shoppen wordt afgeraden, zal je minder snel op pad gaan om te snuffelen tussen alle leuke spulletjes. Om ervoor te zorgen dat je tóch lokaal kunt blijven winkelen, heeft WAAR Tilburg iets tofs gelanceerd: een eigen webshop. Leuk weetje: de cadeautjes worden ingepakt en wel bezorgd!

Marlies Kromwijk (44) is eigenaresse van WAAR Tilburg. Ze vertelt: “Wij zijn de grootste aanbieder van duurzame en fairtrade cadeaus. Alle producenten ontvangen een eerlijke prijs voor hun product. Zo willen we de wereld een beetje mooier maken. Dat doen we eigenlijk ook met de lokale webshop. Ik vind dat je moet zorgen voor de mensen in de buurt, dat is goed voor de community. Als je bestelt bij de WAARwinkel in Tilburg, springen wij op de fiets en brengen je bestelling persoonlijk thuis. Dat is toch supertof?

Bijzonder kerstpakket

Als je een bijzonder kerstpakket zoekt, ben je bij WAAR aan het goede adres. Je belt naar de winkel en legt uit welk thema je in gedachten hebt. Denk bijvoorbeeld aan een verwenpakket of producten waarmee je afval kunt verminderen. “Wij passen het aan naar jouw persoonlijke wensen en dit jaar bezorgen we het ook voor je thuis. Als werkgever lever je de adressen van je werknemers bij ons aan en wij zorgen dat het op de juiste plek bezorgd wordt, superhandig!”

Tekst loopt door onder de foto’s:

Foto: eigen foto.
Foto: eigen foto.
Foto: eigen foto.
Foto: eigen foto.
Foto: eigen foto.
Foto: eigen foto.

Dit kun je er kopen

In de webshop van WAARwinkel Tilburg vind je een groter assortiment dan in de winkel. Je vindt hier voor iedereen een leuk en passend cadeau. Denk aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijkgemaakt servies en nog veel meer. Leuk om te weten: als je in de buurt woont, komen ze je bestelling zelf langs brengen. En natúúrlijk worden je cadeautjes net zo leuk ingepakt als in de winkel!

Cadeau voor jou, cadeau voor mij

Het is nu extra leuk om iemand te verrassen, want WAAR heeft een toffe actie. Als je een cadeau bij iemand laat bezorgen, krijg jij óók een presentje. Voor iedere bestelling die je laat afleveren bij een ander krijg je een cadeaubon van € 5,-. Oftewel: cadeau voor jou, cadeau voor mij, cadeautje voor ons allebei!

Shop met korting in de webshop van WAAR Tilburg

En dat is nog niet alles, want ook Marlies heeft iets leuks voor je in petto. “Mijn extra cadeautje is dat je 10 procent korting krijgt op je eerste bestelling in mijn webshop. Dat maakt lokaal shoppen nóg leuker!” Je kunt de korting claimen met de code IndebuurtTilburg.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door WAAR. Meer over WAAR ontdekken?

WAAR cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Heuvelstraat 93, Tilburg

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.