Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

9 x de fijnste kringloopwinkels van Tilburg

Door Rowie van der Vliet 5 september 2017

Shoppen bij de kringloop is weer helemaal in. Snappen we wel, want het is dé manier om voor een habbekrats unieke spullen op de kop te tikken. We maakten een selectie van fijne kringloopwinkels in Tilburg.

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Peerke Gebruikte Meubelen

Peerke Gebruikte Meubelen
Foto: Peerke Gebruikte Meubelen

Toe aan een nieuwe inrichting? Bij Peerke Gebruikte Meubelen zit je goed. Je vindt er meubels in allerlei woonstijlen: van vorstelijke loungestoelen tot moderne salontafels. Maak gerust wat ruimte in de kofferbak en op de achterbank, want het is mogelijk om je toekomstige interieur gelijk mee te nemen. Al komt Peerke de meubels ook met alle liefde brengen naar jouw Tilburgse huisje. Wie weet neemt hij gelijk jouw gekochte vintagekleding mee. Zsa Zsa Vintage is namelijk ook neergestreken in de winkel met vintage jurken, blousen, jasjes en nog meer moois. Peerke Gebruikte Meubelen is overigens niet echt een kringloop in Tilburg, want ‘Peerke het Meubelmeneerke’ selecteert zelf de meubels.


Meer over Peerke Gebruikte Meubels ontdekken?

Peerke Gebruikte Meubels kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Korvelseweg 159, Tilburg

Bekijk meer:kringloopwinkels

Petra Used & Vintage Clothing

petra used vintage clothing
Jan en Petra

Van goedkope winterjassen tot babyschoenen van Gucci: bij Petra Used & Vintage Clothing weet je nooit waar je nu weer tegenaan gaat lopen. De winkel vol tweedehandskleding volgt Listex op en wordt gerund door moeder Petra en zoon Jan. De fabriekshal waar ze nu inzitten wordt verkocht, dus het duo is nog op zoek naar een nieuwe locatie. In de tussentijd blijven ze gelukkig nog even plakken tot 1 oktober.


Meer over Petra Used & Vintage Clothing ontdekken?

Petra Used & Vintage Clothing kledingwinkels

Op aanvraag

Schouwburgring 49, Tilburg

Bekijk meer:kledingwinkels

RESHARE STORE

RESHARE STORE Tilburg
Foto: RESHARE STORE Tilburg

Hoewel kringloopwinkels de laatste jaren in opkomst zijn, hebben ze nog steeds een stoffig imago. RESHARE STORE laat zien dat dit nergens voor nodig is. Wie de winkel, naar idee van het Leger des Heils, binnenstapt waant zich in een hippe conceptstore. Het aanbod is hier in ieder geval lekker groot, want het Leger des Heils is de grootste textielinzamelaar van ons land.


Meer over RESHARE STORE ontdekken?

RESHARE STORE vintage

Vandaag gesloten

Willem II Straat 51 -53, Tilburg

Bekijk meer:vintage

La Poubelle

La Poubelle aan de Piushaven in Tilburg
Foto: Facebook Kringloopwinkel La Poubelle

Niet alleen studenten lopen weg bij La Poubelle, de bekendste tweedehandswinkel van Tilburg. Wist je dat Villa Pastorie ook een deel van de inrichting bij deze kringloopwinkel heeft gehaald? Heel gek is dat niet, want het aanbod verandert constant. De ene keer sta je met een volledig uitgeruste picknickmand in je handen, de andere keer tik je een ouderwetse typmachine op de kop.


Meer over Kringloopwinkel La Poubelle ontdekken?

Kringloopwinkel La Poubelle kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Hoevenseweg 3 , Tilburg

Bekijk meer:kringloopwinkels

Velerlei

Conceptstore Velerlei
Foto: Facebook Velerlei

Zoek je een oude kast met klasse of droom je al weken van een ouderwetse koffer? Dan raden wij je aan om eens bij Velerlei te gaan kijken. De kringloop heeft twee locaties in Tilburg: een achter de Westermarkt én een conceptstore in de Nieuwlandstraat. In het centrum koop je naast vintage speelgoed, tweedehands boeken, oude klokken, woonkasten en stoelen, ook nieuwe spullen zoals kinderkleding, biologische thee en meer.


Meer over Conceptstore Velerlei ontdekken?

Conceptstore Velerlei conceptstores

Vandaag gesloten

Nieuwlandstraat 47, Tilburg

Bekijk meer:conceptstores

PortAgora

PortAgora
Foto: Facebook PortAgora

Wat is het toch lekker snuffelen bij PortAgora. Nu ze aan het Koningsplein zitten, hebben ze ook nog eens een grotere oppervlakte gekregen. Heb je maandagochtend toevallig tijd? Deze kringloop is als een van de weinigen in Tilburg geopend. Voor weinig kun je er veel halen. Van prachtige lampen tot een hele nieuwe garderobe. Eén keer in de maand houdt PortAgora een kledingmarkt, waar de kledingstukken die niet verkocht zijn voor een nog zachtere prijs verkocht worden. Ook fijn: de opbrengst gaat naar goede doelen zoals de Quiet Community (die minderbedeelden in Tilburg helpt) en projecten in de Balkan.


Meer over PortAgora ontdekken?

PortAgora kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Koningsplein 218, Tilburg

Bekijk meer:kringloopwinkels

Kringloop Tilburg

Kringloop Tilburg
Foto: Facebook Kringloop Tilburg

Bij Kringloop Tilburg wordt zoeken naar pareltjes wel erg makkelijk gemaakt. Het personeel is goed in het presenteren van de tweedehands spullen. Achterin de zaak is er zelfs een hoek met speciale vondsten. Handig als je even snel binnenloopt, maar het is ook goed mogelijk om hier uren te besteden. Totaal geen straf door de gezellige sfeer.


Meer over Kringloop Tilburg ontdekken?

Kringloop Tilburg kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Ceramstraat 12, Tilburg

Bekijk meer:kringloopwinkels

Sam-Sam

Sam-Sam in het Dwaalgebied
Foto: Facebook Sam-Sam

A3 en Jac zijn met vintage kledingwinkel Sam-Sam al jaren een begrip in het Dwaalgebied. Logisch, want elk bezoekje laat je voelen als een kind dat eindelijk in de grote kledingkast van mama mag kijken. Alleen heeft SAMSAM waarschijnlijk een nog meer bijzonder aanbod dan de collectie van je moeder. Je haalt er retro lerenjasjes, Afrikaanse kleding, tie-dye jurken, originele kleding uit de jaren ’20 en ’30, originele Levi’s jeans… tsja, wat vind je er eigenlijk niet?


Meer over Sam-Sam ontdekken?

Sam-Sam kledingwinkels

Vandaag gesloten

Noordstraat 82, Tilburg

Bekijk meer:kledingwinkels

Goedkoop & Zo

Goedkoop & Zo
Foto: Facebook Goedkoop & Zo

De naam zegt het al: bij deze kringloopwinkel betaal je niet veel. Elke dag komt er wel weer iets nieuws binnen bij de tweedehandswinkel. Van mooie kasten tot retro tv’s en typmachines. Als je echt geluk hebt, vind je misschien wel een echte Chesterfield.


Meer over Goedkoop & Zo ontdekken?

Goedkoop & Zo Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Zuid-Oosterstraat 23c, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

Ben je helemaal aan het einde gekomen van dit lijstje en mis je jouw favoriete tweedehandswinkel? Geen zorgen, we maakten een deel 2 van fijnste kringloopwinkels van Tilburg.

Tante Pollewop

5 x jullie fijnste kringloopwinkels van Tilburg

Tilburg staat bol van de kringloopwinkels. Ons hoor je niet klagen, want je weet maar nooit bij welk...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.