Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

9 winkels die we in Tilburg missen

Door Rowie van der Vliet 17 september 2019

Tilburg wordt steeds leuker met al die nieuwe winkels. In 2019 krijgen we een My Jewellery en Dille & Kamille. Maar er is altijd iets te maauwen, dus dit is een overzicht van 9 winkels die we in Tilburg missen.

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

IKEA

ikea
Foto: ANP

Waarschijnlijk gaat de Hudson’s Bay sluiten. Stefan van Aarle, voorzitter van het Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg, vertelt aan Brabants Dagblad dat alleen een formule als IKEA dat gat kan dichten. Stel je eens voor, een IKEA in de binnenstad van Tilburg. Dat wordt genieten van Zweedse balletjes.

V&D

V&D
Foto: Google Maps

Misschien is het een stukje nostalgie, maar als er een winkel is die mensen in Tilburg missen, is het de V&D. Voor veel stadsgenoten was slenteren door het warenhuis en iets eten bij La Place vaste prik tijdens een rondje shoppen. En sommige Tilburgers denken bij het Pieter Vreedeplein eigenlijk nog steeds aan het ‘parkeerterrein achter de V&D’.

Collectiv. by Swan

Collectiv by Swan. in Breda Foto: indebuurt Breda

Herinner jij je de Swan Market nog? Dit was een markt in de Wagenmakerij waar creatievelingen hun vintage, plantjes, spulletjes voor in huis en zelfgemaakte spullen konden verkopen. Helaas is de fijne markt nu alleen te bezoeken in andere steden. Spullen van de makers, die je vindt op de Swan Market, koop je ook in conceptstores. Wat zouden we blij zijn met zo’n vaste plek in Tilburg!

Søstrene Grene

Sostrene Grene
Foto: indebuurt Breda

Deze woon- en cadeauwinkel is het beste te omschrijven met de woorden ‘Deens design en betaalbaar’. Kom maar op met die hippe fluwelen stoelen, gave spiegels, kookspullen en servies dat net uit een dure designwinkel lijkt te komen. Breda en Den Bosch hebben al een Søstrene Grene, dus waar blijft de Tilburgse vestiging?

LUSH

lush
Gekkenhuis bij de nieuwe Lush in Amsterdam. Foto: Facebook Lush Nederland

Jaaaaa, dit willen we! De LUSH is een winkel vol fijne bathbombs, zeepjes en verzorgingsproducten voor huid en haar. De producten zijn net zo felgekleurd als snoepjes en ruiken misschien nog wel lekkerder. In Den Bosch zit al een LUSH en we zeggen het maar gewoon: wij zijn jaloers op Bosschenaren.

Hutspot

Hutspot
Foto: Hutspot

Waarschijnlijk doet de winkel Hutspot niet meteen een belletje rinkelen. Het is een mini-warenhuis waar je kleding, accessoires, spul voor in huis, boeken, tassen en kunst van gevestigde (Scandinavische) merken en beginnende ontwerpers vindt. De conceptstore boekt succes met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda en Eindhoven. Wij vinden het ook wel iets voor Tilburg!

The Body Shop

The Body Shop
Foto: indebuurt Arnhem

Wat zouden we weer graag shoppen bij The Body Shop. Vroeger zat de winkel in de Heuvelstraat, op nummertje 30a. Nu vinden we in dat pand al jaren een Bel Simpel-winkel. Gelukkig kunnen we in de buurt van dit pand nog wel verzorgingsproducten kopen. Rituals zit sinds kort naast Bel Simpel.

Oil & Vinegar

Foto: indebuurt Breda

Hou je er wel van om je uit te sloven in de keuken? Dan gokken we dat je heel blij wordt van Oil & Vinegar in Tilburg. Helaas heeft de kookwinkel, voor zover we weten, geen plannen om naar onze stad te komen. Dat wordt een tripje naar Breda, Den Bosch of Eindhoven…

Designer Outlet Tilburg

Beeld ter illustratie. Foto: Pixabay

In Roermond bezoek je Designer Outlet Roermond, een walhalla voor shopliefhebbers. Je koopt er designspullen bij outletwinkels voor een prikkie. Naast een Burberry en Chloé-winkel shop je hier ook gewoon goedkope Adidas of Dr. Martens. Dat scheelt een hoop!

Lees ook:

dille & kamille

Jaaaaa! Deze zaken komen in 2019 nog naar het centrum van Tilburg

Tilburg wordt steeds leuker. En dat houdt nog lang niet op! Er komen namelijk heel wat restaurants, ...
dille & kamille

Dille & Kamille komt naar Tilburg en wij weten wanneer-ie opengaat!

Yesss! We hoeven niet meer naar Eindhoven, Den Bosch of Breda om te winkelen bij Dille & Kamille. Ov...

De nieuwste noodlebar van Tilburg is open en zo ziet het eruit!

Met familierecepten, creatieve frutsels van haar moeder en haar eigen touch geeft Kelly Miau (24) de...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.