Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x deze speciaalzaken willen wij ook in Tilburg

Door Carin van der Meij 23 juli 2020

Van popcornwinkel tot een dropshop: ondernemers over de hele wereld openen winkels waar je maar een soort product koopt. We deden online inspiratie op in binnen- en buitenland en zagen verschillende speciaalzaken die we ook wel in Tilburg willen. Kleine waarschuwing: van dit lijstje krijg je gegarandeerd trek in iets lekkers.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

KitKat-winkel

Hier gaat je chocoladehartje toch sneller van kloppen: een winkel met alleen maar KitKat-producten in superveel verschillende smaken. Heerlijk! Een bezoekje aan deze speciaalzaak gaat vast en zeker gepaard met veel keuzestress, want hoe kan je kiezen uit zoveel lekkers?! Maar toch: wij willen net als Tokio en Londen deze shop in onze stad.

Popcornwinkel

Wij zijn jaloers op mensen die in Dordrecht wonen. Waarom? Zij kunnen elke dag langs poppen bij een heuse popcornwinkel! De speciaalwinkel verkoopt deze lekkere snack in allerlei smaken. Denk aan stroopwafel, red velvet cake en karamelzeezout. Dit willen wij ook!

IJsshop met zwarte ijsjes

IJsjeswinkels zijn zeker speciaalzaken, maar niet uniek. Zo zijn er in onze stad behoorlijk wat ijsshops. Toch kun je er geen eentje vinden zoals bijvoorbeeld ijsparadijs Little Damage in Los Angeles. Hier zijn ze gespecialiseerd in zwarte ijsjes. Huh? De ijsjes worden gekleurd met een speciaal soort houtskool, maar daar proef je niets van. Het product is een hit: van heinde en verre komen mensen hiernaartoe om te proeven. In Nederland zijn er ook salons die dit unieke ijsje verkopen, maar wij hebben er nog geen eentje in Tilburg gespot.

Koekjesdeegwinkel

Snoep jij ook altijd – tijdens het bakken – van de koekjesdeeg? Als je je gang gaat, blijft er geen koekje meer over. Herkenbaar? Dan sta jij vast ook te springen om een monowinkel in koekjesdeeg. Zo spotten wij Baker’s Dough in Utrecht. De shop verkoopt bolletjes koekjesdeeg die je eventueel nog kunt aankleden met toppings en ijs. Als het aan ons ligt, komt er ook een filiaal in Tilburg.

Dropwinkel

In Groningen spotten wij een shop die zich volledig richt op drop. Je gelooft het niet, maar ze verkopen driehonderd verschillende soorten en smaken. Wauw! Zo’n dropwinkel in onze stad zou fan-tas-tisch zijn!

M&M-store

In New York, Las Vegas, Orlando, Londen en Shanghai kun je je verlekkeren in een heuse M&M-winkel. In de winkels zie je buizen vol met M&M’s in allerlei kleuren en smaken. Eentje kiezen is bijna onmogelijk! Kom maar op met speciaalzaken zoals deze in Tilburg!

Lees ook:

7 x deze buitenlandse winkels willen wij ook in Tilburg

We mogen absoluut niet klagen met al die leuke ondernemers in Tilburg: we hebben verschillende winke...
ikea

Deze 5 winkels missen we nog in Tilburg

In Tilburg hebben we alles wat ons hartje begeert! Toch? Na héél lang nadenken kwamen we uiteindelij...
Tilburgers televisie

Gespot op de buis! 13 x Tilburgers die je herkent van televisie

Wij hebben in onze Kruikenstad best veel BT’ers, oftewel ‘Bekende Tilburgers’, die op de beeldbuis v...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.