Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x jullie fijnste kringloopwinkels van Tilburg

Door Rowie van der Vliet 13 september 2017

Tilburg staat bol van de kringloopwinkels. Ons hoor je niet klagen, want je weet maar nooit bij welke tweedehandswinkel je een schat op de kop tikt. Eerder schreven we dit lijstje over de fijnste kringloopwinkels, maar we misten nog een hoop van jullie favorieten.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Tante Pollewop

Tante Pollewop
Foto: Facebook Tante Pollewop

Een bezoek aan Tante Pollewop maakt altijd vrolijk. Het logo met de zuurstokroze kleuren is al een feest om te zien. De binnenkant van de winkel is net zo’n lust voor het oog. De dames- en kinderkleding hangt netjes in rekken en is gesorteerd op kleur. Ga je binnenkort trouwen? Bij deze kringloopboetiek kun je voor 150 euro een trouwjurk lenen. Wat een topper die Tante Pollewop! En dat al 10 jaar lang. Dat is nog niet alles, want de hele (!) opbrengst gaat naar onderwijsprojecten in Kenia.


Meer over Tante Pollewop ontdekken?

Tante Pollewop kringloopwinkels

Gesloten09:00 - 17:00

Molenstraat 47, Tilburg

Bekijk meer:kringloopwinkels

’n Habbekrats

Kringloopwinkel 'n Habbekrats
Foto: Facebook Kringloopwinkel ’n Habbekrats

Rondstruinen in een kringloopwinkel kan toch een beetje lijken op slenteren door een drukke Heuvelstraat. Bij ’n Habbekrats heb je weinig last van andere mensen die jou voor de voeten lopen. De paden zijn namelijk erg breed. Wel zo fijn als je urenlang aan het snuffelen bent tussen alle beeldjes, LP’s, CD’s, meubels, servies en tweedehandskleding.


Meer over ’n Habbekrats ontdekken?

’n Habbekrats kringloopwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Lijnsheike 6 , Tilburg

Bekijk meer:kringloopwinkels

Kringloopwinkel La Vida

Kringloopwinkel La Vida
Foto: Kringloopwinkel La Vida

Kringloopwinkel La Vida, van Amarant, laat zien dat je heel veel moois kunt maken van tweedehands spullen. Voor hun eigen label Cycle-Up recyclen ze oude waren tot nieuwe producten. Denk aan sleutelhangers, papierkunstwerken van boeken en houten interieur accessoires. Ook vind je er kleding, interieur accessoires en meubels die je zelf weer een nieuwe plekje kunt geven in hun originele staat. Of lekker zelf aan de slag met een do-it-yourself-project.


Meer over Kringloopwinkel La Vida ontdekken?

Kringloopwinkel La Vida kringloopwinkels

Gesloten09:30 - 15:30

Von Suppestraat 26, Tilburg

Bekijk meer:kringloopwinkels

Terre des Hommes

Terres des Hommes
Foto: Terre des Hommes

Bij sommige kringloopwinkels vraag je, je echt af hoe het kan dat mensen op de mooie producten zijn uitgekeken. Je bent immers aangelopen tegen een tas waar je al jaren naar zocht of het vaasje dat jouw woonkamer pas echt afmaakt. Dit gebeurt vaak bij Terre des Hommes aan de Korvelseweg. Je gaat zelf met een ongelofelijk gaaf item naar huis en steunt met je aankoop ook nog eens een goed doel. Wie regelmatig komt shoppen, weet dat het hier zomaar kan gebeuren dat je tweedehands items in je mandje gooit terwijl je geniet van de klanken van een DJ.


Meer over Terre des Hommes ontdekken?

Terre des Hommes kringloopwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Korvelseweg 87, Tilburg

Bekijk meer:kringloopwinkels

Restylemeubels

Restylemeubels
Foto: Facebook Restylemeubels

Ken je de Queen Anne woonstijl? De bijzondere stijl is te herkennen aan sierlijke vormen en houtsnijwerk. Queen Anne was de koningin van Engeland van 1702 tot 1707. Ze was zo stijlvol, dat we anno 2017 ook in Tilburg ons huis vol kunnen zetten met meubels á la Anne. Bij Restylemeubels hebben ze veel keuze en weten ze de prachtige kasten en eetkamerstoelen zo op te knappen dat ze gloedjenieuw lijken.


Meer over Restylemeubels ontdekken?

Restylemeubels woonwinkels

Vandaag gesloten

Hazennest-west 40, Tilburg

Bekijk meer:woonwinkels
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.