Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

50% korting op alles bij CVT: ‘Nu wél onder de internetprijzen!’

Aangeboden door CVT Doe Het Zelf 17 juni 2020

Het was voor veel Tilburgers even slikken toen ze lazen dat de laatste échte doe-het-zelfzaak in de Tilburgse binnenstad de deuren gaat sluiten. Na 83 jaar houdt CVT Doe Het Zelf ermee op. Maar je kunt nog even afscheid nemen en voor héél weinig geld héle mooie spullen op de kop tikken.

Het was een van de redenen dat CVT verlies begon te draaien: webshops. “Maar nu kun je nog even volop genieten van de service van een bedieningswinkel en dat terwijl de prijzen onder de internetprijzen liggen. Je kunt dan meteen even afscheid komen nemen”, vertelt Bas van Tilburg van CVT.

Schroeven

Dus zit jij er al even aan te denken om de kast met schroeven en andere ijzerwaren aan te vullen: wacht niet langer. Ook voor bevestigingsmiddelen, loodgieterswerk, elektromateriaal en gereedschappen ben je bij het Lieve Vrouweplein aan het juiste adres. “Tot 4 juli, daarna is het helaas voorbij”, aldus Bas. “Niet alleen de winkel, maar ook de zagerij moet helemaal leeg!”

50% korting CVT

Een hele kast aanvullen met spullen die je misschien pas later gaat gebruiken, lijkt een flinke investering. Maar wat als we je vertellen dat het gehele assortiment van CVT Doe Het Zelf met 50% (!) korting de deur uit mag. Let wel: op is op. Ben er dus snel bij en tik (spijkers inclusief) de mooiste producten voor de laagste prijs op de kop.

korting CVT
Beeld: CVT Doe Het Zelf.

Lees ook:

CVT

Familiebedrijf verdwijnt na 83 jaar: ‘Mensen waarderen het, maar niet iedereen wil betalen’

Eerder spraken we Bas van Tilburg over de historie van CVT Doe Het Zelf op het Lieve Vrouweplein. Zi...
CVT

50% korting op alles bij CVT: ‘Nu wél onder de internetprijzen!’

Het was voor veel Tilburgers even slikken toen ze lazen dat de laatste échte doe-het-zelfzaak in de ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door CVT Doe Het Zelf. Meer over CVT Doe Het Zelf ontdekken?

CVT Doe Het Zelf

bouwmarkten

Gesloten09:00 - 17:00

Lieve Vrouweplein 7, Tilburg

Bekijk meer:bouwmarkten

adv.