Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 5 winkels missen we nog in Tilburg

Door Thijs Dingemans 23 februari 2018

In Tilburg hebben we alles wat ons hartje begeert! Toch? Na héél lang nadenken kwamen we uiteindelijk tot de conclusie dat Tilburg nog meer awesome zou zijn als we een paar winkels hadden die er nu nog niet zijn. En wel deze 5: 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Ikea

ikea
Foto: ANP

Breda heeft er één, Eindhoven heeft er één en Tilburg niet. En dat vinden wij belachelijk! We moeten nu 20 minuten rijden voor nieuwe meubels, terwijl er in Tilburg genoeg plek is voor de IKEA. Deze winkel willen we maar al te graag, omdat het zo lekker goedkoop shoppen is. En dan hoeven we niet zover te rijden voor die heerlijke IKEA-gehaktballetjes!

LUSH

lush
Gekkenhuis bij de nieuwe Lush in Amsterdam. Foto: Facebook Lush Nederland

Yess, laat de Lush maar naar Tilburg komen. We worden helemaal blij van de proefdiervrije verzorgings- en doucheproducten om echt eens goed de tijd voor jezelf te nemen, zoals de bekende bruisballen en zeepjes, maar ook de maskers.

Nespresso

nespresso
Foto: ANP

Gaat er voor jou geen dag voorbij zonder een paar goeie bakkies pleur? Dan is Nespresso vast één van je favoriete winkels. In de winkel vind je super veel soorten en smaken koffie en je krijgt ook nog een kopje van het zwarte goud cadeau als je wil. Wij van de redactie zijn er in elk geval niet vies van en scannen vast de stad af naar een plekje voor een Tilburgs filiaal. 

Bijenkorf

bijenkorf
Foto: ANP

Oké, het gaat niet super met de Bijenkorf. Daarom moesten de winkels in Breda en Den Bosch ook al dicht. Maar we vinden het awesome als deze winkel tóch naar Tilburg komt. Niet alleen omdat het de V&D een beetje vervangt, maar ook omdat je hier lekker rond sjokt en de keuze superrr ruim is. 

Burger King

Burger King
Foto: ANP

Deze konden we écht niet laten. We hebben bijna alle fastfoodketen, maar geen Burger King?! Wij vinden dat de BK er echt moet komen. Niet omdat er in bijna elke grote stad één zit, maar vooral omdat we meer willen dan alleen burgers van de Mac. Want nergens heb je zoveel keuze uit burgers als bij de Burger King. Dus… COME ON!

Heb jij ook nog dingen die je mist in Tilburg? Laat jouw suggestie achter in de comments!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.