5 redenen waarom je het best tweedehands kunt kopen

Aangeboden door Peerke Gebruikte Meubels 11 januari 2019

Ben jij er al uit wat in 2019 jouw goede voornemen wordt? Nee? Dan helpen wij je een handje: koop tweedehands! Peter Hessels, beter bekend als ‘Peerke het meubelmeneerke’, geeft vijf redenen waarom je het best tweedehands kunt kopen. Na het lezen wil je nóóit meer anders!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Je bent milieubewust bezig

aardbol
Foto: Pixabay

Spreekt voor zich natuurlijk: wie tweedehands koopt, is lekker milieubewust bezig. Waarom een gloednieuw meubel kopen als je ook een gebruikte kunt kopen? “Je geeft op deze manier de aarde een tweede kans en doet iets goeds voor de wereld”, zegt Peerke. 

Je bent goedkoop uit

peerke gebruikte meubelen
Een tv-stereomeubel. Foto: Peerke Gebruikte Meubelen

“Je bent een dief van je eigen portemonnee als je het niet doet”, zegt Peerke over het kopen van tweedehands goederen. Hij doelt ook op zijn eigen meubels die een stuk goedkoper zijn dan gloednieuwe meubels. Zo koop je in de showroom bijvoorbeeld vier vintage stoelen voor €49,- en een tv-meubel heb je al voor €59,-. Nieuw betaal je veel meer! 

Je creëert je eigen bijzonder interieur

Peerke Gebruikte Meubelen
Moderne bank met grijze stoffering. Foto: Peerke Gebruikte Meubelen

We kunnen toch wel stellen dat tweedehands meubels uniek zijn: een model vind je vaak maar één keer in de showroom en als-ie weg is, heb je pech. De meubels bij Peerke zijn dus zeldzaam en omdat het zoveel verschillende modellen zijn, creëer je een eigen en bijzonder interieur. “Je onderscheidt je daarmee van de grijze massa die interieur uit de catalogus haalt”, zegt Peerke. “En je kunt er lekker je creativiteit op loslaten.” 

Voorraad wisselt constant

Peerke Gebruikte Meubelen
Houten tafel. Foto: Peerke Gebruikte Meubelen

Loop je een meubelwinkel binnen, zie je toch wéér dezelfde meubels in de showroom staan… Klinkt bekend in de oren? Het voordeel van shoppen bij een tweedehandswinkel, zoals Peerke Gebruikte Meubelen, is dat de voorraad constant wisselt. Van antiek tot hypermodern: dagelijks worden spullen aangevoerd in allerlei stijlen. Je kunt dus echt gericht zoeken naar een bijzonder meubel. 

Je hoeft er niks meer aan te doen

Peerke Gebruikte Meubelen
Compleet bureau. Foto: Peerke Gebruikte Meubelen

Kijk, da’s handig! Het voordeel van tweedehands meubels (en andere producten) is dat je ze na aankoop meteen in huis kunt zetten. Je hoeft niks meer in elkaar te zetten. Fijn toch, of niet dan? Da’s heel wat anders dan zo’n ellendige IKEA-kast…

Check hier het volledige aanbod van Peerke Gebruikte Meubelen:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Peerke Gebruikte Meubels. Meer over Peerke Gebruikte Meubels ontdekken?

Peerke Gebruikte Meubels kringloopwinkels

Nu gesloten09:00 - 17:00

Korvelseweg 159, Tilburg

Bekijk meer:kringloopwinkels
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.