10 x de leukste reviews over Axi vloer: ‘Vriendelijke no-nonsense mensen’

Aangeboden door Axi vloer 15 november 2018

Waar je in Tilburg het best een vloer kunt kopen? Blijkbaar bij Axi vloer aan de Ringbaan-Zuid. De winkel kreeg van ruim driehonderd klanten een review en maar liefst 95,78% is supertevreden. Wauw! We zetten de tien leukste reviews even op een rijtje.

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

‘Hele goede vakmannen’

Wie een nieuwe vloer koopt, wil natuurlijk ook goede service. En mannen die weten wat ze verkopen. Dat zit bij Axi vloer wel snor. “Hele goede service, vakmannen die weten waar ze over praten”, aldus de familie Van Dijck. 

‘Goede prijs/kwaliteitverhouding’

Ook fijn: niet te veel betalen voor wat je krijgt. Dat gebeurt bij Axi vloer zéker niet. “Goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle levering”, aldus mevrouw Mutsaers. 

‘Vriendelijke ‘no-nonsense’ mensen’

Waar je op hoopt als je zoekt naar een nieuwe vloer? Fijn en vriendelijk personeel dat relaxt is. Bij Axi vloer lopen zulke medewerkers absoluut rond, zo verzekert de familie Heeffer. “Ruime keuze voor betaalbare prijzen. Deskundige advisering. Vriendelijke ‘no-nonsense’ mensen.”

‘Mogelijkheid bestaat m² mee naar huis te nemen om te beoordelen’

Zie je een toffe vloer in de showroom, maar twijfel je of-ie wel in huis past? Dan kun je vragen of je een vierkante meter mag meenemen. “Super service! Mocht je twijfelen over de soort/kleur vloer, bestaat de mogelijkheid een m² mee naar huis nemen om hem in je eigen woning te kunnen beoordelen”, aldus mevrouw Van Abeelen.

‘Er wordt meegedacht in het belang van de klant’

Niet willen verkopen om te verkopen, maar verkopen in het belang van de klant. Bij Axi vloer gebeurt het. “Goede en duidelijke informatie en advies. Er wordt meegedacht in het belang van de klant”, aldus meneer Schakel. 

‘Zeer behulpzaam, begripvol, geduldig, enthousiast, meedenkend’

Mevrouw Ligtenberg is erg blij met medewerker Corné. “Die is zeer behulpzaam, begripvol, geduldig, enthousiast, meedenkend en heeft veel kennis in huis. Luistert goed naar wat iemand wil en komt op basis daarvan met een advies/voorstel. Zeer vlotte communicatie en afhandeling van alles. Service echt geweldig.”

axi vloer

Corné van Axi vloer: ‘Veel mensen willen nu dit laminaat met industriële betonlook’

De hoogste tijd voor een nieuwe vloer? Maar werkelijk géén idee wat voor iets jullie willen? Dan hel...

‘Geweldige legger’

Zelfs buiten de showroom zorgt Axi vloer voor goede service. “Superleuk en goed advies, snelle en scherpe offerte, mooi en degelijk assortiment en geweldige ‘legger’. De jongens kwamen de vloer in dozen op de eerste verdieping leggen trouwens, was ook top!”, aldus de familie Van der Gouw. 

‘Hele duidelijke afspraken’

Ook fijn: een verkoper die zich aan de afspraken houdt. Bij Axi vloer gebeurt dat, verzekert de familie Bertens. “Goede service, flexibel en zeer klantgericht. Hele duidelijke afspraken en indien hierin iets aangepast moet worden, wordt dit perfect opgevolgd, doorgevoerd en gecommuniceerd.”

‘Eerlijk en zonder poespas’

“Prima geholpen, eerlijk en zonder poespas! En goede service”, aldus meneer Geurts. Zoals het hoort!

‘Zou niet weten wat nog beter kan’

Kijk, da’s een mooie afsluiter: volgens de familie Heinen kun je je vloer het beste bij Axi vloer kopen. “Het is goed geregeld. Zou niet weten wat nog beter kan.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Axi vloer. Meer over Axi vloer ontdekken?

Axi vloer woonwinkels

Nu open09:00 - 21:00

Ringbaan Zuid 372, Tilburg

Bekijk meer:woonwinkels
<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.