Wat is indebuurt? Zes dingen die je over indebuurt moet weten. Gepresenteerd in een handig lijstje, want daar houden wij van.

1: Indebuurt is gek op Tilburg

heuvel tilburg
Foto: ANP

En daarom willen we graag alles over Tilburg met je delen. Op indebuurt ontdek je de beste keuzes uit jouw buurt, volg je het belangrijkste nieuws, word je verrast met leuke uittips, ontdek je nieuwe winkels en restaurants en profiteer je van interessante kortingen.

2: Jij kan ons helpen!

Bron: Reddit

Indebuurt maken we samen met de inwoners van Tilburg. We doen ons best om overal als eerste bij te zijn maar er gebeurt zo veel in Tilburg dat we best een beetje hulp kunnen gebruiken. Heb je een leuke tip voor op indebuurt? Laat het ons weten 

3: Indebuurt is een initiatief in De Persgroep

Je kent ons waarschijnlijk al van Stadsnieuws Tilburg, de Volkskrant, Tweakers, Q-Music of een van onze andere titels. En daar komt dus nu indebuurt bij. Je leest hier meer over het team achter deze site.

4: We streven naar werelddominantie

Bron: Tumblr

Nou ja, werelddominantie is misschien wat overdreven. Momenteel is indebuurt actief in Delft, Utrecht, Dordrecht en in Tilburg. Op termijn willen we graag uitbreiden naar andere plaatsen in Nederland. Maar eerst willen we indebuurt beter maken aan de hand van de feedback van onze gebruikers in deze steden.

5: Je kunt ook adverteren op indebuurt

Wij denken dat adverteren beter werkt als je boodschap mooi en interessant is voor je doelgroep. Daarom houden we niet zo van wild knipperende banners en buttons. We denken graag met je mee over hoe we het beste jouw doelgroep kunnen bereiken. Meer over adverteren lees je hier.

6: We horen graag van je!

Bron: Reddit

Laat weten wat je van indebuurt vindt!
Al onze contactgegevens vind je hier