Op indebuurt willen we zo veel mogelijk leuke nieuwtjes met je delen, zodat je altijd op de hoogte bent en weet wat er speelt in Tilburg. We schrijven over de opening van een toffe winkel of een nieuw restaurant en geven tips voor het weekend, maar brengen ook grappig nieuws, verhalen uit de stad én goede kortingen en acties.

We zitten bovenop het nieuws in de stad, houden onze oren en ogen 24/7 open en doen ons best om overal als eerste bij te zijn. Maar, we kunnen onszelf niet in vijven delen. Er gebeurt zó veel in Tilburg. Een beetje hulp is welkom. Dus, heb je een leuke tip voor indebuurt? Laat het ons vooral weten! 

PS. We schrijven graag over plekken die wij leuk vinden, maar zijn daarnaast ook benieuwd naar jouw favoriete plekken in Tilburg. Vul het formulier in en geef je op voor de rubriek De favorieten van.

Stadsnieuws Tilburg niet ontvangen? Klik dan hier.

  • Toegestane bestandstypen: gif, png, jpg, jpeg, pdf, doc, docx, xls, xlsx.
    Als je een bestand hebt ter ondersteuning kun je die hier uploaden.
  • Wie kunnen we bedanken?

  • Kunnen we je eventueel bellen voor meer informatie?
  • Door te klikken op Verstuur de tip ga je akkoord met de voorwaarden van indebuurt die gelden voor het insturen van tips en/of andere content.
    indebuurt, onderdeel van DPG Media, gebruikt uw persoonsgegevens ter verwerking van aangeleverde informatie, ter beantwoording van vragen, voor deelname aan acties en/ of inschrijving voor nieuwsbrieven. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je tip komt direct binnen bij de redactie van indebuurt Tilburg. We doen ons best om zo snel mogelijk en binnen een dag te reageren, maar dat lukt niet altijd.

Contactgegevens
DPG Media BV
Gebouw INIT | indebuurt
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam

indebuurt Tilburg
Lange Nieuwstraat 172
5041 DJ
Tilburg

Direct contact?
Neem vrijblijvend contact op met één van onze teamleden.

Adverteren
Bekijk hier de mogelijkheden.