Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Huh? Roze Maandag gaat hier toch door

Door Rowie van der Vliet 14 juli 2020

Bij het gloednieuwe Beachy houden ze niet van opgeven. Zelfs nu de organisatie van Roze Maandag het feestje heeft verschoven naar 2021, organiseert het stadsstrand iets. Disco Snolly komt draaien op een gigagroot terrasfestival volgens de maatregelen.

In totaal is er plek voor 400 man. Trek je roze kloffie aan en plof neer in die strandstoel. Zitten blijven tijdens de rit! Dansen op die lekkere 80’s en 70’s hits mag, maar alleen aan je eigen tafel. Als je eten (of drinken) bij de foodtrucks wil bestellen, hoef je hier niet voor op te staan. Het wordt netjes en veilig naar je toe gebracht. Je mag natuurlijk wel eventjes opstaan om naar de wc te gaan. Ook dan hoor je anderhalve meter aan te houden!

Tickets voor Disco Snolly op Roze Maandag

De tickets gaan dinsdag 14 juli om 19.00 uur in de verkoop. Naar verwachting is het snel uitverkocht. Voor een tafel voor maximaal vier personen betaal je €60,-. Een tafel van vier tot zes personen kost je €81,-. Vergeet je pinpas niet mee te nemen, want bij de foodtrucks kun je alleen pinnen.

Ook hier gaat Roze Maandag 2020 door

Roze Maandag begint hier om 16.30 uur en is om 23.00 uur weer afgelopen. Zin in! Het is trouwens niet de enige plek waar je op een aangepaste manier kunt feesten in het roze. Ook De Lollipop viert Roze Maandag volgens de coronamaatregelen. Nu er wel een stukje kermis op de Paleisring te vinden is, wilden ze het feest niet aan zich voorbij laten gaan.

Lees ook:

Tilburgse Kermis gaat door: zo zit het met Roze Maandag 2020

De Tilburgse Kermis gaat door in aangepaste vorm. Op drie pleinen vinden we straks zo'n vijftig attr...
Kermis FM

De kermis gaat door en zo zit het met Kermis FM

Wat waren we blij toen we hoorden dat we tóch een Kermis krijgen in Tilburg. In aangepaste vorm, dat...

JAAA! De Tilburgse Kermis gaat door en zo komt het eruit te zien

Wie, wat, waar?! Het beste nieuws van 2020 tot nu toe: de Tilburgse Kermis gaat door in kleinere vor...

adv.