Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hé, jij daar! We zoeken de grootste kermisfan van Tilburg

Door Rowie van der Vliet 9 juli 2019

Ben jij tijdens de Tilburgse Kermis tien dagen lang elk moment in de stad te vinden? Heb je speciaal vakantie genomen voor de kermis? Leef jij al op bij de opbouw? Versier jij heel je huis in kermissferen en ben je inmiddels bevriend geraakt met kermisexploitanten? We zoeken de grootste kermisfan van Tilburg!

In de rubriek Tilburger van de Week zetten we elke week een Tilburger met een goed verhaal in de spotlight. We zijn nu op zoek naar dé grootste kermisfan(s) van de stad. Misschien leerde jij je grote liefde wel kennen op de Tilburgse Kermis en zou je er het liefst trouwen. Of woon je middenin het kermisgedruis en zou je niets anders willen. Of ga je even op de koffie bij kermisexploitanten?

Grootste fan van de Tilburgse Kermis

Ben jij elke avond in de Bierhal te vinden? Overweeg je het om jouw kind naar een kermisattractie te noemen? En trommel jij al je vrienden op voor de leukste kermis van Nederland? We zijn heel benieuwd naar alle verhalen en anekdotes van de grootste kermisfan van Tilburg. En dan vooral de grootste fan van de Tilburgse Kermis! Je mag jezelf niet alleen grootste kermisfan noemen, maar krijgt de tijd om ongestoord te praten over al het moois dat je hebt meegemaakt op de kermis. Ook lopen we graag een rondje met jou over de kermis om het mee te maken vanuit jouw beleving.

We want you

Ben of ken jij de grootste kermisfan van Tilburg? Neem contact met ons op via Facebook, Instagram of mail. Stuur ons ook even een berichtje als jouw woning is versierd voor de kermis. We zoeken ook plekken voor de rubriek Binnenkijken Bij waar we mogen aanbellen.

Lees ook:

tilburgse kermis

Alles wat je moet weten over de Tilburgse Kermis 2019

Attenzioneeeeeeee! Nog een paar weken en dan staat de hele stad op z’n kop (letterlijk ook nog eens,...
nieuw tilburgse kermis 2019

Dit is nieuw op de Tilburgse Kermis 2019

De maand juli is aangebroken en wat roepen we dan? Attenzioneeeeeeee! Juist ja, de kermis staat voor...
doen piusplein tilburgse kermis

10 x dit is er te doen op het Piusplein tijdens de Tilburgse Kermis

Waar anders dan op het Piusplein vier je de Tilburgse Kermis uitstekend? Inderdaad! Het plein pakt e...

adv.