Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De kermis gaat door en zo zit het met Kermis FM

Door Noah Godefroy 10 juli 2020

Wat waren we blij toen we hoorden dat we tóch een Kermis krijgen in Tilburg. In aangepaste vorm, dat wel, maar wat hebben we er een zin in. En hoe zit het nu eigenlijk met het onmisbare Kermis FM? Goed nieuws! 

Kermis FM gaat namelijk gewoon vlammen! De radiotoppers doen verslag vanaf de Spoorlaan. “Uiteraard”, laat hoofdredacteur Arno Leblanc weten via een persbericht. “We doen live verslag en we willen het kermisgevoel weer aan iedereen overbrengen.

Regio

Om een zo groot mogelijk bereik te creëren, is zijn de Leblanc en de zijnen samenwerkingen aangegaan met regionale omroepen. Dankzij de Lokale Omroep Goirle (LOG) is Kermis FM te ontvangen op 105.6 FM en de samenwerking en VLOHradio uit Hilvarenbeek zorgt voor bereik op 96.0 FM. Naast het gebruikelijke live verslag duikt Kermis FM ook de regio in om te kijken hoe daar vakantie wordt gevierd.

Top dj’s

Zoals altijd worden er weer van over het hele land top dj’s naar Tilburg gehaald. Onder anderen Lars Boele (Qmusic en 100%NL), Niels van der Veen (100% NL), Jordy Graat (Omroep Brabant), Thomas van Groningen (BNR Nieuwsradio) en Michiel Jurrjens (SLAM!) zijn van de partij. Gaaf!

Ontvangst

Kermis FM is in de regio Tilburg en omgeving te ontvangen via 105.9 FM, 96.0 FM (VLOHradio) en 105.6 FM (LOG Radio). In heel Noord-Brabant kun je Kermis FM luisteren via de digitale ether (DAB+). Op televisie kun je in de regio Tilburg bij Ziggo kijken op kanaal 44 en bij KPN op kanaal 1416. Verder hoef je niks te missen via de livestream op Kermisfm.nl, de Smart TV app, smartphone apps, social media en YouTube.

Lees ook:

Tilburgse Kermis gaat door: zo zit het met Roze Maandag 2020

De Tilburgse Kermis gaat door in aangepaste vorm. Op drie pleinen vinden we straks zo'n vijftig attr...

JAAA! De Tilburgse Kermis gaat door en zo komt het eruit te zien

Wie, wat, waar?! Het beste nieuws van 2020 tot nu toe: de Tilburgse Kermis gaat door in kleinere vor...

Wel of geen kermis in Tilburg dit jaar? Dit vinden Tilburgers

Evenementen zoals een kermis zijn in Nederland weer toegestaan vanaf 1 juli. Maar hoe zit dat met de...

adv.