10 x dit is er te doen op het Piusplein tijdens de Tilburgse Kermis

Aangeboden door Piusplein 8 juli 2019

Waar anders dan op het Piusplein vier je de Tilburgse Kermis uitstekend? Inderdaad! Het plein pakt elk jaar groots uit met verschillende acts en natúúrlijk doen ze dat in 2019 ook. We hebben de verschillende acts even bekeken en weten één ding zeker: het is tien dagen groot feest! Dit is er allemaal te doen op het Piusplein tijdens de Tilburgse Kermis (19 – 28 juli): 

Pagina 1 / 10
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijdag 19 juli

We trappen de kermis op het Piusplein af met de grootste vrijdagmiddagborrel. Je kunt om 13.00 uur plaatsnemen op een van de terrassen en genieten van een lekker achtergrondmuziekje. Om 17.00 uur is het showtime: dan begint de grootste vrijdagmiddagborrel en zien we verschillende dj’s op het podium. Maximizers opent de kermis op het Piusplein, daarna horen we OJKB en Dietr Koblenz. Maximizers sluit de avond ook af.

Zaterdag 20 juli

Op zaterdag is het tijd voor Hollandse muziek! Stef Ekkel en Partyfriex treden op en Maximizers zorgt voor de plaatjes tussendoor. Na afloop kun je binnen door feesten bij Café Bolle, Café Brandpunt en Slagroom Eten en Drinken.

Zondag 21 juli

Op zondag starten we rustig op met Tour de France. Je kunt ’s middags van een drankje genieten op de terrassen en de voorbereiding beginnen voor de avond: Maximizers zorgt voor een lekker feestje!

Maandag 22 juli

YES! Meer uitleg voor de maandag is niet nodig. Let’s be open, het is tijd voor Roze Maandag!

Dinsdag 23 juli

Een dag later feesten we lekker door met ‘kermis carnaval’. Niemand minder dan Lamme Frans schittert op het mooiste plein van Tilburg.

Woensdag 24 juli

Op woensdag bouwt Maximizers een lekker feestje tijdens de Free Record Show XXL. Vanaf 19.00 uur gaat het dak eraf!

Donderdag 25 juli

Grote wasjes, kleine wasjes… Op donderdag swingen we lekker op de muziek van Trafassi. Ook Mezdi (bekend van Temptation Island) draait plaatjes. Maximizers sluit de avond wederom af.

Vrijdag 26 juli

Op vrijdag doen we het dunnetjes over. Onder meer K-Liber en TNT zorgen voor spektakel op het Piusplein!

Zaterdag 27 juli

Een dag later gaan we lekker op de Hollandse tour. Tom Haver en Frank van Etten treden op en tussendoor hoor je ook veel foute deuntjes.

Zondag 28 juli

Helaas, de laatste dag is aangebroken! We sluiten de Tilburgse Kermis in stijl af op het Piusplein. Met wie? Da’s nog een verrassing…

Een ding weten we zeker: het wordt tien dagen feest op het Piusplein. Meer info over de line-up vind je hier.

Lees ook:

tilburgse kermis

Alles wat je moet weten over de Tilburgse Kermis 2019

Attenzioneeeeeeee! Nog een paar weken en dan staat de hele stad op z’n kop (letterlijk ook nog eens,...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Piusplein. Meer over Piusplein ontdekken?

Piusplein restaurants en horeca

Piusplein, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1 / 10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.