Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We hebben een nieuwe gastredacteur: dit is Kristen!

Door Thijs Dingemans 28 januari 2018

We houden van gastredacteuren en steeds meer gezellige Tilburgers komen ons team versterken. Zo ook Kristen Willemsen, die we onlangs spraken over haar ultieme droom. Om dat te realiseren, gaat ze voor ons aan de slag! Ze stelt zich eerst even voor. 

Kristen: “Mijn naam is Kristen Willemsen en ik ben 22 jaar oud. Geboren – maar niet getogen – in het gezellige Rosmalen. Op tienjarige leeftijd ben ik namelijk verhuisd naar Balen, een ieniemienie dorpje in België met slechts één supermarkt en één kledingwinkel. Wel hadden ze er heel veel koeien, schapen en paarden.”

Paarden

“Al voor we verhuisden naar België was ik dol op paarden. En ja, mijn grote droom was natuurlijk om een eigen paard te hebben. We verhuisden naar een huis met een groot weiland; mijn droom ging in vervulling en ik kreeg mijn eerste paard. Mijn moeder raakte ook besmet met het paardenvirus en we besloten samen paarden te fokken en zadel mak te maken. Voor ik het wist had ik mijn eigen paardenwalhalla met alles erop en eraan. Cool, hè?”

“Als ik niet aan het paardrijden was, was ik aan het leren, ook als ik geen toetsen had. Ik ben altijd erg ambitieus geweest, dat heb ik echt vanuit thuis meegekregen. Naast mijn liefde voor paarden ben ik ook altijd bezig met het nieuws, schrijven en fotograferen.”

kristen
Kristen overwon kanker, nu gaat ze voor haar ultieme droom. Foto: Indebuurt

Hard werken

“Zo schreef ik al briefjes naar mijn moeder toen ik nog een ukkepuk was en volhardend als ik ben, zijn die briefjes getransformeerd in heuse artikelen. ‘Je kan krijgen wat je wilt en doen wat je wilt als je maar hard genoeg werkt’, zei mijn vader altijd. Ik ben altijd al een harde werker geweest en dat ben ik nog steeds.”

Bekende onbekende Tilburgers

“Daardoor heb ik nu de geweldige kans gekregen om te werken als gastredacteur bij indebuurt Tilburg. Ik vind het een geweldig medium vol interessante artikelen en om daar iets aan toe te mogen voegen, vind ik natuurlijk fantastisch. Ik zal elke week een artikel schrijven over een bekende onbekende Tilburger. Dit zijn Tilburgers die eigenlijk iedereen kent, maar waar niemand van weet wat diegene nou eigenlijk doet.”  

Fingers crossed!

“Ik krijg de kans om een vliegende start te maken in de journalistenwereld en zal daarbij ook enorm veel leren. Dus jongens, allemaal massaal fingers crossed, dan komt het vast goed!”

Kristen heeft inmiddels al haar eerste artikel gepubliceerd:

john

Bekende onbekende Tilburger: Daklozenkrant-verkoper John

De mensen die vaak rond het spitsuur de trein nemen of het station passeren, kunnen hem niet onopgem...

Ook gastredacteur worden?

Dagelijks brengt indebuurt het laatste nieuws, leuke tips en inspirerende verhalen. Er gebeurt zó veel in Tilburg. Een beetje hulp is welkom. Dus, heb je een leuke tip voor indebuurt? Laat het ons vooral weten! Vind je het leuk om op regelmatige basis voor ons te schrijven? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je motivatie en onderwerp.

adv.