Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vrijgezel van de Week Wout: ‘Weken wachten op een date duurt mij te lang’

Door Rowie van der Vliet 22 maart 2020

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kriebels bij het idee aan een relatie? Wij interviewen elke week een van de leukste vrijgezellen van de stad. Deze keer: Wout van de Wouw.

“Ik vind andere singels te gesloten en te voorzichtig. Blijf een beetje spontaan! Zoek je een leuke relatie? Laat dit dan ook merken aan de ander en wacht niet tot die ander misschien ooit op je afstapt. Soms duurt het enkele weken voordat singels die online daten iets af willen spreken. Laat ik dat nou net te lang vinden. Sinds ik weer vrijgezel ben is het voor mij dus niet tot een date gekomen.”

Saai

“Ik ben nu iets meer dan een half jaar weer vrijgezel. Dit na een relatie van 3,5 jaar. Het is soms wel even lekker om met niemand rekening te hoeven houden. Toch is het vaak ook saai en eenzaam. Als je je verveelt kun je niet elke dag bij vrienden aankloppen.”

Laag pitje

“Ik ben niet direct op zoek naar een relatie. Ze zeggen dat dat niet goed is, hè? Ik hoop wel op leuke contacten. Tinder gebruik ik niet, maar ik zit wel op Lexa.nl. Het is niet zo dat ik nu met alle maatregelen rondom het coronavirus ineens minder met daten bezig ben. Het staat op hetzelfde lage pitje dan normaal, zeg maar.”

Niet te dik, niet te dun

“Mijn droomvrouw is een goed verzorgde vrouw. Niet te dik en niet te dun, haha. Ik ben me ook wel bewuster geworden dat het innerlijke zeker net zo belangrijk is dan het uiterlijk. Wat ik zelf iemand te bieden heb? Eerlijkheid, zekerheid, humor, maatje, huisje, boompje, beestje…”

Ben jij net als Wout de leukste vrijgezel van Tilburg? We want you! We zoeken nog mensen die, net als Wout, over hun vrijgezellenbestaan willen vertellen. Je kunt jezelf opgeven via [email protected]

Lees ook:

Vrijgezel van de Week Martin: ‘Ik ben de Robert ten Brink van Tilburg’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

Vrijgezel van de Week Manon: ‘Ik durf bijna niet te zeggen hoe lang ik al single ben’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

Vrijgezel van de Week Bowien: ‘Als ik niks te doen heb, vind ik het heerlijk om vlees te keuren’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

adv.