Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vrijgezel van de Week Ruben: ‘Ik begrijp soms ook even niet dat ik nog single ben’

Door Rowie van der Vliet 25 januari 2020

Heb jij de beste bachelorpad, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kriebels bij het idee aan een relatie? Wij interviewen elke week een van de leukste vrijgezellen van de stad. Deze keer: Ruben van den Berg (36).

“Ik ben niet zo’n versierder. Ik maak gewoon een praatje en als het dan klikt dan zien we wel verder. Gewoon ouwehoeren. Zo zit ik in elkaar.  Heel eerlijk, Tinder werkt voor mij niet zo. Ik heb het weleens geprobeerd, maar gooi het er toch snel weer vanaf. Ik noem Tinder altijd liefde op bestelling. Ik ben daar wel old fashion in.”

‘Hoe kan het dan?’

“Hoe het komt dat ik die ene nog niet gevonden heb? Ik begrijp soms ook even niet dat ik nog single ben. Ik heb humor, mijn vrienden vinden mij wel lachen en mijn collega’s vinden mij gezellig. Dan denk ik ook: hoe kan het dan? Ik ontmoet in heel Tilburg genoeg mensen. Ik ga wel iets minder uit als vroeger, maar heb wel mijn vaste uitgaansplekken zoals Little Devil en vroeger Extase.”

Moeilijk om iemand te vinden

“Ja, ik word in juni 37 jaar. Dat maakt het wel lastiger om iemand te vinden. Veel mensen van mijn leeftijd hebben al kinderen of zijn getrouwd. Het frustreert niet, maar familie of vrienden die een gezin hebben benijd ik wel. Ik hoef echt niet gelijk in het diepe te springen met iemand, maar ik zoek een vrouw waarmee ik iets kan opbouwen. Het liefst iemand vanaf 25 jaar tot en met mijn leeftijd.”

Goede graadmeter

“Waar ik naar op zoek ben? Het is een cliché, maar het is wel een goede graadmeter voor mij dat een vrouw humor moet hebben. Ik zoek een belangstellend iemand die wereldwijs is. Het liefst ook zorgzaam en spontaan. Ja, natuurlijk heb ik een voorkeur voor uiterlijk. Krullen vind ik heel mooi. Ik heb een voorkeur voor donker haar, maar als iemand blond haar heeft en net zo zorgzaam, lief en grappig is dan is dat ook goed. Ze zeggen altijd: van een mooi bord kun je niet eten. Ik zoek vooral iemand die lekker zichzelf is en zich niet anders voordoet.”

‘Dat vond ik niet zoveel’

“Natuurlijk ga ik weleens op dates. Nee, Little Devil is niet echt een dateplek. Waar we naartoe gaan maakt me niet zoveel uit. Als het maar rustig is. Ik vind de Spoorzone fijn of De Living. Ik ben een keer naar de bioscoop gegaan, maar dat vond ik niet zoveel. Dan moet je twee uur lang je mond houden.”

Ben jij de leukste vrijgezel van Tilburg? We want you! We zoeken nog mensen die over hun vrijgezellenbestaan willen vertellen. Je kunt jezelf opgeven via [email protected]

Marleen van Erve

Ja mensen, we zoeken de leukste vrijgezellen van Tilburg!

Wie zoekt zal vinden! Daarom zijn wij van indebuurt Tilburg in 2020 op zoek naar de leukste vrijgeze...
Marjolein Busser

Vrijgezel van de Week Marjolein: ‘Ik zie veel losbandige types’

Heb jij de beste bachelorpad, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...
Vrijgezel van de Week Martijn

Vrijgezel van de Week Martijn: ‘Ik kan niet zeggen of ik ooit zal daten’

Heb jij de beste bachelorpad, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...
Marleen van Erve

Vrijgezel van de Week Marleen: ‘Hoezo ben ik nog single?’

Heb jij de beste bachelorpad, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

adv.