Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vrijgezel van de Week Martin: ‘Ik ben de Robert ten Brink van Tilburg’

Door Rowie van der Vliet 8 maart 2020

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kriebels bij het idee aan een relatie? Wij interviewen elke week een van de leukste vrijgezellen van de stad. Deze keer: Martin van Groezen (49).

“Je gaat niet naar de supermarkt en komt terug met een blik vrouwen. Een relatie kun je niet forceren. Ik ben nu al twaalf jaar vrijgezel. Toen ik gescheiden was, keek ik er erg tegenop om alleen te zijn. Ik ben graag onder de mensen, dus dacht wel even: oei. Nu zijn we twaalf jaar verder. Echte moeite heb ik nu niet meer met alleen zijn. Maar je hebt weleens een moment dat je denkt: wéér in je eentje eten, zit er thuis weer niemand op je te wachten.”

Van de aardbodem verdwenen

“Ik heb wel kortstondige relaties gehad. Zo datete ik een tijdje met een vrouw die ik in de kerk heb ontmoet. We zaten acht uur aan een stuk door te praten en toen zei ze dat ze bij de nonnen wilde. Ik heb haar toen gevraagd voor mij te kiezen of het klooster. Ze koos voor mij en we hebben veel dates gehad. Het was toen nog niet de tijd van appen met elkaar, maar soms hoorde ik een maand niks. Ik vond het leuk om te bellen, maar kreeg haar niet te pakken. Tot ze ineens haar ouders bij mij had uitgenodigd. Met foto’s van haar broer in mijn woonkamer. Het was best een gezellige avond, maar toen ze de volgende dag haar foto’s weer had meegenomen en van de aardbodem verdwenen leek, heb ik het afgekapt.”

Selecteren op uiterlijk

“Eerlijk is eerlijk, je selecteert iemand toch eerst op uiterlijk. Als iemand geen uitstraling heeft, is er ook weinig aan. Mijn ideale vrouw heeft donkere wenkbrauwen, haar op de armen en is blond. En ik val ook op vrouwen met een bril en een knotje. Liever is ze ook niet groter dan ik, want dat maakt het toch wel lastig. Qua karakter vind ik het belangrijk dat een vrouw zelfstandig is en ambitie heeft. Het liefst iemand met een eigen mening en dat hoeft echt niet mijn mening te zijn.”

Robert ten Brink van Tilburg

“Naast mijn fulltime baan heb ik een bedrijfje waarbij ik singles koppel, Singles Lounge. Ik ben de Robert ten Brink van Tilburg. Mensen vinden het soms wel gek dat ik dit werk doe en zelf nog single ben. Maar ik ben daar tijdens de evenementen die ik organiseer totaal niet mee bezig. Je zet toch een professionele pet op. Er zijn daar genoeg leuke vrouwen, maar ik focus mij echt op het koppelen van anderen. Het is moeilijk om een drempel over te stappen en anderen aan te spreken. Daar help ik mensen bij. Dankzij mijn activiteiten zijn twee koppels bij elkaar gekomen. Dat geeft toch wel een goed gevoel.”

Gezonde spanning

“Ik vind de eerste date totaal niet moeilijk. Ik ben nooit gespannen. Nou ja, alleen gezonde spanning. Ik denk altijd: ik zie wel wat het wordt. Vaak is het ook écht een leuke dag. Alleen is de chemie er dan niet. Ik heb met iedereen wel een klik. Naar de kroeg gaan met iemand lukt mij altijd wel. Vrouwen vinden mij dan wel aantrekkelijk. Meestal door mijn lach en ogen. Alleen mist er vaak nog een romantisch tintje.”

Ben jij de leukste vrijgezel van Tilburg? We want you! We zoeken nog mensen die over hun vrijgezellenbestaan willen vertellen. Je kunt jezelf opgeven via [email protected]

Lees ook:

Vrijgezel van de Week Manon: ‘Ik durf bijna niet te zeggen hoe lang ik al single ben’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

Vrijgezel van de Week Bowien: ‘Als ik niks te doen heb, vind ik het heerlijk om vlees te keuren’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

Vrijgezel van de Week Bibi: ‘Afknapper? Als iemand zijn tong niet poetst’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

adv.