Vrijgezel van de Week Marjolein: ‘Ik zie veel losbandige types’

Door Rowie van der Vliet 15 november 2018

Heb jij de beste bachelorpad, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kriebels bij het idee aan een relatie? Wij interviewen elke week een van de leukste vrijgezellen van de stad. Deze keer: Marjolein Busser (39).

“Ik heb twee kinderen. Twee jongens van drie en negen jaar oud. Zij staan wel op nummer één en dat gaat voorlopig niet veranderen. Ik ga niet zomaar iemand in huis halen. Dan moet ik wel verdomd zeker van mijn zaak zijn, wil ik mijn jongens erbij betrekken. De meeste mannen hebben zelf ook kinderen, dus die snappen het wel. Maar ik zie ook veel losbandige types. Dan gaan ze elk jaar jetskiën, vijf keer per jaar naar Ibiza en elk weekend mountainbiken. Daar verbaas ik mij echt over. Dat matcht niet echt, haha. Ik ben geen feestbeest en kroegtijger. Ik ben meer van het gezellig maken thuis.”

Totale flop

“Ik heb wel een aantal dates gehad. Eentje was een totale flop. Dat was helemaal niet leuk. Hij gaf mij eerst de indruk dat hij het wel meende en belangstelling had in mij als persoon. Later bleek dat het zeg maar puur om het fysieke ging. Enorme afknapper! Dat was gauw exit. Ik weet niet of er leuke vrijgezellen zijn in Tilburg. Ik ben ze nog niet tegengekomen, haha.”

Online daten

“Inmiddels ben ik iets langer dan een jaar vrijgezel. Ik heb mij gestort op het online daten, onder andere via Tinder. Ik ben er denk ik niet geschikt voor. Het is heel oppervlakkig. Dan heb je een leuk gesprek en denk je: hè, daar zit wat in en dan krijg je geen reactie meer. Het is heel vluchtig. Zo ben ik totaal niet. Het lijkt mij geweldig om een leuke avond te hebben en uit eten te gaan, maar zover kom je vaak niet eens. Ik wil iemand die mij echt wil leren kennen en moeite wil doen. Met online daten ben ik een beetje klaar.”

Softie

“Ik val echt op een stoere vent die eigenlijk een softie is. Heel aantrekkelijk vind ik dat. Als ik puur op uiterlijk afga, vind ik mannen met donkerder haar eerder leuk. Iemand met een beetje een baardje. Maar als er een hele leuke blonde man voorbij komt, zeg ik geen nee. Ik zoek iemand die wel in contact staat met zijn gevoelige kant. Ik hou niet zo van een macho.”

Lees ook:

Vrijgezel van de Week Martijn

Vrijgezel van de Week Martijn: ‘Ik kan niet zeggen of ik ooit zal daten’

Heb jij de beste bachelorpad, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...
Lieke Kortsmit

Vrijgezel van de Week Lieke: ‘Ik hou wel van ongemakkelijke situaties, maar dat ging mij te ver’

Heb jij de beste bachelorpad, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

Vrijgezel van de Week Kimberley: ‘Iemand moet niet te stijf zijn’

Heb jij de beste bachelorpad, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

adv.