Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vrijgezel van de Week Manon: ‘Ik durf bijna niet te zeggen hoe lang ik al single ben’

Door Rowie van der Vliet 1 maart 2020

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kriebels bij het idee aan een relatie? Wij interviewen elke week een van de leukste vrijgezellen van de stad. Deze keer: Manon Theeuwen (30).

“Ik durf bijna niet te zeggen hoelang ik al single ben. Het is twaalf jaar geleden dat ik langer dan vier maanden een relatie had. Er zijn natuurlijk wel mannen geweest, maar mannen gingen vreemd, wilden in het geheim daten of waren na leuke dates ineens van de radar verdwenen.”

Zonde van mijn tijd

“Ik heb veel dates gehad in de afgelopen twaalf jaar. Bij de ene date denk ik: wow, hoe kan het dat iemand in een joggingsbroek komt en verwacht dat er dan meer gaat gebeuren? Gelukkig heb ik veel dates gehad die ook echt leuk zijn. Dan was het een leuke man, maar miste er een klik op liefdesgebied. Ik ben er wel achter dat je in de gesprekken voordat je echt afspreekt wel te merken is welke kant een man op wil. Ik heb wel geleerd om dat te herkennen. Ik vraag het ook gewoon letterlijk. Als iemand aangeeft niks serieus te willen dan zeg ik: ‘dan is het geen match tussen ons’. Ik spreek dan ook niet af, want dan is het zonde van zijn en mijn tijd.”

Dateplekken in Tilburg

“Een man moet van eten houden. Dat is één van mijn grootste hobby’s. Zelf probeer ik ook altijd veel nieuwe recepten uit maar eet ook vaak buiten de deur. De hippe, lekkere, lunchtentjes in Tilburg weet ik wel te vinden. Goede plekken voor een date in Tilburg? Ik vind ’t Taphuys of De Living heel fijn, want daar kun je een spelletje spelen. Maar de leukste date die ik ooit gehad heb, was een dagje in de Efteling.”

Vriendinnen zeiden: ‘Manon, dit gaat hem niet worden’

“Ik ben nu heel anders aan het daten dan in het begin. Ik ben stabieler en heb meer zelfvertrouwen. Voorheen koos ik weleens mannen uit waarvan vriendinnen al zeiden: ‘Manon, dat gaat hem niet worden’. Hoezo, dacht ik dan. Het kan toch? Maar dat was ‘m dan toch nooit. Nu sta ik er positief in. Ik heb al een aantal leuke dates gehad de laatste tijd!”

Als je ergens kieskeurig in bent…

“Ik ben wel een beetje kieskeurig, misschien dat ik daarom nog niemand heb gevonden. Maar als je dan ergens kieskeurig in mag zijn… Het is toch iemand waarmee je de rest van je leven gaat delen. Ik zoek iemand die ondernemend is en goed voor zichzelf zorgt. Het is ook hartstikke leuk als hij sportief is! Ik ben niet iemand die thuis komt na het werk en dan heel de avond alleen maar op de bank zit. Het is leuk als een man er lekker op uit wil. En ik wil nog meer gaan reizen. Zou leuk zijn als hij dan mee wil, haha.”

Lees ook:

Vrijgezel van de Week Bowien: ‘Als ik niks te doen heb, vind ik het heerlijk om vlees te keuren’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

Vrijgezel van de Week Bibi: ‘Afknapper? Als iemand zijn tong niet poetst’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

Vrijgezel van de Week Lechana: ‘Er zijn weleens mannen die gelijk over seks beginnen’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

adv.