Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vrijgezel van de Week Lechana: ‘Er zijn weleens mannen die gelijk over seks beginnen’

Door Rowie van der Vliet 9 februari 2020

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kriebels bij het idee aan een relatie? Wij interviewen elke week een van de leukste vrijgezellen van de stad. Deze keer: Lechana Mutsaers (25).

“Ik heb wel Tinder aangemaakt, maar dat is meer voor de gezelligheid. Eigenlijk zoek ik het meer vriendschappelijk. Gewoon gezellig praten. Er zijn weleens mannen die gelijk over seks beginnen. Daar praat ik dan niet tegen. Natuurlijk ga ik weleens met iemand een drankje doen. Maar ik ben wel gelijk duidelijk dat ik niet op zoek ben naar een relatie.”

Voor mezelf kiezen

“Ik ben nu een half jaartje vrijgezel na een relatie van vier jaar. Ik vind het prima zo. Ik hoef niet naar een ander om te kijken en heb alleen mijn eigen zorgen aan mijn hoofd. Heerlijk! In vorige relaties was ik soms meer met iemand anders bezig dan met mezelf. Ik werk ook in de zorg, dus ben automatisch zorgzaam. Ik ben er graag voor een ander, maar het kan gebeuren dat ik mezelf dan naar beneden haal. Ik heb besloten nu voor mezelf te kiezen. Ik ben er zo blij mee dat ik dat heb gedaan.”

Open voor relatie

“Op het moment mis ik niks. Ik doe veel met vriendinnen en geniet daar enorm van. Ik ga graag naar hardcorefestivals. Natuurlijk ontmoet je dan ook leuke mannen, maar daar ben ik op dat moment totaal niet mee bezig. Ik maak wel een praatje, maar dat was het. Als het mijn pad op komt dan sta ik wel open voor een relatie. Maar ik zal dan wel vertellen dat ik het langzaamaan wil doen en blijf doen wat ik zelf wil.”

Een klik

“Ik val op karakter. Pas als ik met iemand een klik heb, ga ik verder kijken. Ik heb niet echt iets specifieks waar ik op af knap. Het is belangrijk voor mij om iemand goed te leren kennen. Mijn type? Ja, hoe moet ik dat nu uitleggen? Een smalle kaaklijn en smal postuur. En het is super als hij ook van hardcore houdt. Maar dat hoeft niet. Ik hou ook van Nederlandstalig, maar hardcore is echt mijn muziek. Het zou ook leuk zijn om samen naar Willem II te gaan, want dat doe ik graag.”

Lees ook:

Vrijgezel van de Week Antoinette: ‘Ik kom steeds de verkeerde tegen’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

Vrijgezel van de Week Ruben: ‘Ik begrijp soms ook even niet dat ik nog single ben’

Heb jij de beste bachelorpad, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...
Marleen van Erve

Ja mensen, we zoeken de leukste vrijgezellen van Tilburg!

Wie zoekt zal vinden! Daarom zijn wij van indebuurt Tilburg in 2020 op zoek naar de leukste vrijgeze...

adv.