Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vrijgezel van de Week Bowien: ‘Als ik niks te doen heb, vind ik het heerlijk om vlees te keuren’

Door Rowie van der Vliet 23 februari 2020

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kriebels bij het idee aan een relatie? Wij interviewen elke week een van de leukste vrijgezellen van de stad. Deze keer: Bowien Schuuring (20).

“Tinder heb ik wel, maar ik zit er niet vaak op. Het is toch het leukst om een jongen in de kroeg te leren kennen. De leukste mannen kom ik tegen in Brandpunt, Philip of Le Clochard. Dat zijn drie uitersten, maar daar vind ik vaak wel iemand. Bij Brandpunt werkte ik tot voor kort ’s nachts aan de bar. Ik kwam regelmatig leuke types tegen. Het blijft op dit moment bij een beetje flirten. Het is nog niet zo dat ik denk: oké, hij hapt toe. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het moeilijk vind om de eerste stap te zetten. Maar als ik iemand dan voor de tweede keer tegenkom, zeg ik wel: ‘hé, jij komt hier vaker.'”

Vlees keuren

“Ik zit op Tinder om erachter te komen hoe ik in de markt lig. Als ik een avondje niks te doen heb, vind ik het heerlijk om vlees te keuren. Heel slecht eigenlijk, maar dat vind ik leuk om te doen. Waarvoor ik naar rechts swipe? Qua uiterlijk bruin haar, bruine ogen en donkere wenkbrauwen. Hij hoeft niet te dun te zijn, maar te fors vind ik ook niet mooi. Een gewone Nederlandse man vind ik leuk.”

Wingman

“Vorige week dacht ik nog: ik ben toe aan een relatie. Ik ben nog maar twintig en heb toen ik jonger was alleen wat korte relaties gehad. Toch ben ik heel benieuwd hoe een serieuze relatie is. Alleen vind ik het op dit moment wel prima, want het is carnaval. Het is wel anders als ik met vriendinnen ga stappen dan met collega’s. Eigenlijk was ik tot voor kort de enige vrijgezel in de groep. Of ze mij proberen te koppelen? Dat valt wel mee. Een vriendin van mij staat wel vaak te wingmannen, zoals ik dat dan noem. Alleen zijn ze dan altijd homo of hebben ze al een vriendin. Dat heeft dus niet veel kans van slagen.”

Afkappen die handel

“Iedereen heeft iets moois in zich. Ik kan mij overal wel overheen zetten. Tot nu toe heb ik nog niks bij een date gezien waarvan ik dacht: poe, dat is erg. Al kan ik er niet tegen als iemand loopt te smakken. Verschrikkelijk! Ja, dan erger ik mij enorm. Maar de meeste dates zijn eigenlijk wel leuk. Ik heb nog nooit het gevoel gehad dat ik er eentje aan het uitzitten was. Als ik iemand in het begin heel leuk vind, denk ik later vaak: oe, het komt wel heel dichtbij. Afkappen die handel. En als ik iemand zelf nog steeds heel leuk vind, heeft die ander dat gevoel een beetje.”

Oprecht geïnteresseerd

“Ik zoek een jongen die impulsief is. Waarmee ik actieve dingen kan doen zoals golfen, bowlen of wandklimmen. Maar die ook graag een avondje met Netflix op de bank zit. Het is aantrekkelijk als iemand grappig is en veel lacht. Ik val op iemand die stevig in zijn schoenen staat en weet wat-ie wil. Mensen vinden het leuk dat ik veel lach. Ik ben oprecht geïnteresseerd in een ander. Dat krijg ik vaak terug. Volgens mij ben ik een stabiele factor in een relatie. Je kunt alles bij mij kwijt. Iemand kan echt zijn hart bij mij luchten, wat fijn is. We kunnen het overal over hebben en iemand hoeft zich nergens voor te schamen.”

Ben jij de leukste vrijgezel van Tilburg? We want you! We zoeken nog mensen die over hun vrijgezellenbestaan willen vertellen. Je kunt jezelf opgeven via [email protected]

Lees ook:

Vrijgezel van de Week Bibi: ‘Afknapper? Als iemand zijn tong niet poetst’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

Vrijgezel van de Week Lechana: ‘Er zijn weleens mannen die gelijk over seks beginnen’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

Vrijgezel van de Week Antoinette: ‘Ik kom steeds de verkeerde tegen’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

adv.