Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vrijgezel van de Week Bibi: ‘Afknapper? Als iemand zijn tong niet poetst’

Door Rowie van der Vliet 16 februari 2020

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kriebels bij het idee aan een relatie? Wij interviewen elke week een van de leukste vrijgezellen van de stad. Deze keer: Bibi (19).

“Weet je waar ik echt op afknap? Als iemand zijn tong niet poetst. Dat is gewoon ranzig! Ik zoen eigenlijk nooit iemand als ik op stap ga. Misschien heb ik wel een beetje smetvrees, haha. Ik zou het wel waarderen als iemand op zijn mondhygiëne let. Stel dat ik later een vriend heb, dan is het toch fijn om hem af en toe een zoen te geven.”

Net als in de films?

“Ik moet zeggen: met uitgaan kom ik nooit leuke mensen tegen. Al zou ik het wel leuker vinden om iemand in het echt tegen te komen. Dat voelt toch sneller vertrouwd. Als je kijkt in films staat het meisje aan de bar en komt een man er al snel heen. Nou, als je uitgaat in Tilburg hebben mannen niet echt de intentie om je op date mee te nemen. Ze willen je toch snel mee in bed krijgen, zeg maar. Misschien is dat de reden dat ik nooit iemand op stap ben tegengekomen.”

Kijken wat er rondloopt

“Ik heb nog nooit een serieuze relatie gehad. Ik ben nog best wel jong, dus dat ligt ook wel aan de leeftijd. Nu ben ik iets meer dan een jaar single. Ik zit wel op Tinder, maar dat vind ik gewoon echt heel grappig. Dan download ik het, maar gooi ik het na drie of vier dagen weer van mijn telefoon af. Het is meer om te kijken wat er rondloopt als ik op de bank zit en niks te doen heb.”

Testosteronbom

“Ik hou er echt zo ontzettend van om uren met iemand te kunnen praten. Ik vind het echt aantrekkelijk om diepgaande gesprekken te voeren en met iemand te kunnen levelen. Ik ben iemand die echt op een testosteronbom valt. Wat dat is? Iemand die gespierd is en met een stoer uiterlijk. Maar ik zoek dan weer iemand met een lief karakter. Ik hou niet van jongens die stoer doen en een groot ego hebben. Ik hou niet van iemand die loopt te showen met geld. Liever heb ik een jongen die zegt: ‘kom Bieb, zullen we lekker naar het bos gaan?’ En ik zoek iemand met humor. Ik maak veel dad jokes, dus als mijn vriend geen humor heeft, is dat wel een afknapper.”

Lees ook:

Vrijgezel van de Week Lechana: ‘Er zijn weleens mannen die gelijk over seks beginnen’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

Vrijgezel van de Week Antoinette: ‘Ik kom steeds de verkeerde tegen’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

Vrijgezel van de Week Ruben: ‘Ik begrijp soms ook even niet dat ik nog single ben’

Heb jij de beste bachelorpad, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

adv.