Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vrijgezel van de Week Antoinette: ‘Ik kom steeds de verkeerde tegen’

Door Rowie van der Vliet 2 februari 2020

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kriebels bij het idee aan een relatie? Wij interviewen elke week een van de leukste vrijgezellen van de stad. Deze keer: Antoinette van Iersel (46).

“Het is lastig op mijn leeftijd iemand te vinden. Ik ben al bijna tegen de vijftig, zal ik maar zeggen. Tijdens het stappen kom ik ook niemand tegen. Die zijn allemaal veel te jong! Daar heb ik niks aan. Een paar jaar leeftijdsverschil mag wel, maar niet dertig jaar. De meesten van mijn leeftijd zijn al voorzien. Daar wil je ook niet tussenkomen.”

Teveel eisen

“Ik ben nu meer dan acht jaar single. Ik heb wel gedate, maar de ware nog niet gevonden. Ik kom steeds de verkeerde tegen. Waarom het nog niet gelukt is? Weet ik eigenlijk niet. Misschien heb ik teveel eisen. Ugh, ik moet geen behaarde man hebben. Haar op zijn hoofd mag wel, maar de rest niet. Geen snor en baard. Daar knap ik écht op af. Een hele gespierde man hoeft van mij ook niet. Haarkleur maakt niet zoveel uit, maar roodharigen vind ik niks. Indische typetjes vind ik wel mooi. Ik zoek iemand die lief, eerlijk en verzorgd is. Ja, wat nog meer? Trouw! Dat vind ik wel belangrijk. Ik vind het moeilijk om iemand te vertrouwen, maar ik ga het wel proberen.”

‘Getrouwde mannen heb ik niks aan’

“Ik zat een tijdje op Badoo, maar daar gaan de mannen maar voor één ding. Dan willen ze een keer afspreken en zie je elkaar daarna nooit meer. Dat wil ik niet. Ik wil echt iets opbouwen. Niet meteen trouwen, maar gewoon latten. Of ik niet meer zou gaan samenwonen? Dat weet ik niet. Ik heb twee dochters, van 16 en 18, en daar moet het wel mee klikken. Zij vinden het heel leuk als ik weer iemand zou hebben. Weet je wie er ook veel op Badoo zitten? Getrouwde mannen. Daar heb ik niks aan!”

Samen leuke dingen doen

Ik proat zo plat als ’t mar zen koan. Ik geniet van het leven en Nederlandstalige muziek. Gerard Joling is mijn favoriet. Nee, het maakt niet uit als iemand daar niks aan vindt, haha. Ik wil samen leuke dingen kunnen doen. Gewoon met d’n hond naar het bos of gezellig op de bank zitten met een film aan. Het liefst spreek ik af op een neutrale plek waar veel mensen zijn. Je hebt er weleens die willen afspreken in de bossen. Ja, je hoort van alles, hè? Straks heb je zo’n rare die je wil ontvoeren. Nee, ik wil het liefst afspreken in de McDonald’s of een café waar je elkaar een beetje kunt leren kennen.”

Ben jij de leukste vrijgezel van Tilburg? We want you! We zoeken nog mensen die over hun vrijgezellenbestaan willen vertellen. Je kunt jezelf opgeven via [email protected]

Lees ook:

Vrijgezel van de Week Ruben: ‘Ik begrijp soms ook even niet dat ik nog single ben’

Heb jij de beste bachelorpad, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...
Marleen van Erve

Ja mensen, we zoeken de leukste vrijgezellen van Tilburg!

Wie zoekt zal vinden! Daarom zijn wij van indebuurt Tilburg in 2020 op zoek naar de leukste vrijgeze...
Vrijgezel van de Week Martijn

Vrijgezel van de Week Martijn: ‘Ik kan niet zeggen of ik ooit zal daten’

Heb jij de beste bachelorpad, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

adv.