Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vrijgezel Manon: ‘Ik heb nog nooit écht een dating experience gehad’

Door Rowie van der Vliet 5 juli 2020

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kriebels bij het idee aan een relatie? Wij interviewen een van de leukste vrijgezellen van de stad. Deze keer: Manon (21).

“Ik heb nog nooit écht een dating experience gehad. Als ik ging daten gebeurde het eigenlijk eerst als vriendschap. Ik had nooit door dat het dan echt daten was. Ergens wil ik het wel proberen om gewoon met een vreemde op een date te gaan, maar dan moet ik extreem uit mijn comfortzone stappen. Ik weet niet… zeker in deze tijd voelt het gek. Ik heb tijdens de coronaperiode wel leuke gesprekken gehad met iemand op Tinder. Maar ik zit nu liever niet met een wildvreemde op het terras. Zelfs met alle versoepelingen.”

‘Tinder? Niks aan!’

“Ik heb Tinder dus wel geprobeerd toen corona in Tilburg uitbrak, maar het bevalt mij niet. Er is niks aan! Het is niet mijn manier van daten en ik denk dat ik daarin old fashioned ben. Zoals ik al aangaf, waren al mijn scharrels of vriendjes mensen die ik al wat langer kende.”

Huisgenoten met relatie

“Ik ben nu anderhalf jaar single. In het begin van de coronacrisis had ik het er moeilijk mee. Je merkt toch meer dat je alleen bent. Mijn huisgenoten hebben wel allemaal een relatie. Dat was een extra reminder dat ik single ben. Maar we hebben het deze tijd wel heel gezellig gehad met z’n allen. Ik hoefde mij met mijn huisgenoten niet te vervelen, we organiseerden gewoon borrels voor onszelf.”

Drie maanden naar Bali

“Aan de ene kant wil ik weer een relatie, maar aan de andere kant ook niet. Het is ook wel fijn ofzo? Ik hoef geen verantwoording af te leggen. Om eerlijk te zijn heb ik het ook een beetje afgehouden. Ik zou nu eigenlijk voor drie maanden op Bali moeten zitten! Ik dacht: ik ga toch drie tot vier maanden weg een relatie is dan niet ideaal. Ik zou het zeker fijn vinden om later met iemand grote reizen te maken. Maar die reis naar Bali moet ik nu even uitstellen tot ik klaar ben met mijn studie aan de Pabo.”

Sprekende ogen

“Ik hou van uitdaging. Het moet niet te makkelijk zijn. Ik zoek iemand die mij intellectueel kan uitdagen en die niet oppervlakkig is. Voor mij is het belangrijk om goede gesprekken te kunnen hebben. Ik vind het leuk als iemand een discussie met mij aangaat, bijvoorbeeld over maatschappelijke onderwerpen. Ik val op sprekende ogen. Of een jongen blond of bruin haar heeft maakt mij niet zoveel uit. Een jongen moet spontaan zijn en een vlotte babbel hebben.”

Ben je ook vrijgezel en wil je net als Manon jouw verhaal doen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Lees ook:

Vrijgezel Pip: ‘Ik ben single sinds de intelligente lockdown’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

Vrijgezellen Ellen (23) en Marieke (25): ‘Foute openingszinnen hebben een streepje voor’

Heb jij de beste openingszinnen, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al...

Vrijgezel Anne: ‘Die standaard gesprekjes op Tinder vind ik helemaal niks’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

adv.