Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vrijgezel Anne: ‘Die standaard gesprekjes op Tinder vind ik helemaal niks’

Door Rowie van der Vliet 7 juni 2020

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kriebels bij het idee aan een relatie? Wij interviewen elke week een van de leukste vrijgezellen van de stad. Deze keer: Anne de Kort.

“In deze tijd heb ik Tinder er uit verveling weer op gezet. Maar dan kijk ik erop en denk ik: nee. Eigenlijk wil ik gewoon iemand normaal tegenkomen. Die standaard gesprekjes op Tinder vind ik helemaal niks. Dat vragen naar hoe je weekend was… De ergste openingszin die ik op Tinder kreeg? Eigenlijk is het heel triest, maar ook heel grappig. Een jongen kwam onlangs met een slecht verhaal. Die vroeg: ‘Kom je uit de kraan, want je bent een spetter’. Dat kan gewoon echt niet meer! Met carnaval was er ook een keer een jongen die met een duimstok aan kwam zetten en zei: ‘Ik voel een afstand tussen ons’. Dan kun je mij opvegen, maar werken doet het niet.”

Leeg huis

“Ik ben nu drie jaar vrijgezel. Ik sta open voor een relatie, maar zit niet 24/7 op Tinder of Happn. Soms vind ik het wel lekker rustig zo. Maar er zijn ook momenten waarop ik gewoon iemand wil hebben waaraan ik mijn dag kan vertellen. Dat je dan van een feestje thuiskomt en dat het thuis zo leeg is. Het zou fijn zijn om elk weekend naast iemand wakker te worden.”

Verloren jaar?

“Aan het begin van de coronacrisis zeiden mijn beste vriendin, die ook vrijgezel is, en ik tegen elkaar: ‘Ik word helemaal gek. Dit is een verloren jaar! Ik stop wel met sporten, want waar doe ik het nog voor?’ Uiteindelijk is iedereen geland en heb ik mijn routine gevonden. Nu heb ik weer andere dingen gevonden om te doen. Ik sport nog steeds elke dag, haha. Ik heb nog niet gedate in coronatijd. Ik wil nu niet omgaan met mensen die je niet kent en waarvan je niet weet met wie ze omgaan.”

Echt mijn type niet

“Mijn drie beste vriendinnen en ik vallen op totaal verschillende mannen. We hebben ook nooit strijd gehad om iemand. Als een vriendin een nieuwe relatie heeft denk ik vaak: leuk voor jou, maar het is echt mijn type niet. Wel word ik continu getagd in social media posts over vrijgezellen door vrienden, haha. Ik ben zelfs opgegeven voor First Dates. Gelukkig ben ik nog nooit ongemakkelijk gekoppeld. Al zei een collega wel een keer: ‘Ik ken nog wel iemand voor jou’. Toen zag ik de foto en dacht ik: nou, ik weet niet waar je mij aan wil koppelen maar dat is niks voor mij.”

Allergie

“Ik zoek iemand die mij vrij laat. Ik wil elke dag kunnen sporten en gezellig afspreken met vriendinnen. Ik zou het benauwd krijgen als iemand zegt: ga je nou weer weg?”

Lees ook:

Sebastiaan Smetsers

Vrijgezel Sebastiaan: ‘Voor mij is het moeilijker om weer met iemand samen te leven’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

Vrijgezel van de Week Wout: ‘Weken wachten op een date duurt mij te lang’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

Hallo daar! We zoeken de leukste vrijgezellen van Tilburg

Vrijgezellen in Tilburg, we got you! Juist in deze tijd. Het is niet makkelijk met huidhonger en tin...

adv.