Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hallo daar! We zoeken de leukste vrijgezellen van Tilburg

Door Rowie van der Vliet 10 mei 2020

Vrijgezellen in Tilburg, we got you! Juist in deze tijd. Het is niet makkelijk met huidhonger en tinderende Tilburgers waar je niet mee kan afspreken. Daarom willen we de leukste vrijgezellen van Tilburg extra liefde geven met onze rubriek Vrijgezel van de Week.

We zijn op zoek naar singles in de leukste stad van het land die willen vertellen over hoe ze deze tijd beleven. Mis je het daten enorm en ben je er al over aan het nadenken hoe je dat op 1,5 afstand gaat doen? Of staat er al een datum geprikt om op 1 juni zo snel mogelijk een date te plannen met je vlam?

Niet zomaar op iemand afstappen

Misschien kan je juist in deze tijd wel even een platform gebruiken waarop heel Tilburg kan zien hoe leuk jij wel niet bent. Tja, in de kroeg kun je nu niet zomaar op iemand afstappen… Maar jij verdient het ook om straks samen op de bank met iemand te zitten.

Leukste vrijgezellen van Tilburg

Het zou kunnen dat je in deze tijd fanatiek op Tinder zit. Of dat je juist heel erg hoopt dat je nog steeds iemand in levende lijve tegenkomt. Als het moet in de rij voor een winkel of het afhaalrestaurant. Liefde laat zich ook in deze tijd niet tegenhouden en we zoeken de leukste vrijgezellen van Tilburg die al die liefde verdienen. Ben je juist totaal niet bezig met daten en wil je andere vrijgezellen oproepen om dat nu vooral niet te gaan doen? Dan staan we ook klaar om jou verhaal te delen!

De leukste vrijgezellen interviewen we voor onze rubriek Vrijgezel van de Week. Geef jezelf, hem of haar op via [email protected] of via een reactie op Facebook of Instagram

Lees ook:

Vrijgezel van de Week Wout: ‘Weken wachten op een date duurt mij te lang’

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

7 x de leukste vrijgezellen van Tilburg

Heb jij de beste openingszin, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kr...

adv.