Even voorstellen: onze nieuwe stagiaire Emma

Door Emma Koevoets 4 december 2018

Hallo allemaal! Ik wil me even voorstellen. Mijn naam is Emma Koevoets en ik ben 22 jaar. De komende maanden maak ik deel uit van de indebuurt-redactie, want ik ga aan de slag als stagiaire.

Ik ben geboren in Tilburg en woon hier al mijn hele leven. Het grootste deel van mijn familie komt hier ook vandaan. Daardoor weet ik al een hoop van de geschiedenis en wat er zo kenmerkend en leuk is aan de stad. Tilburg heeft bijvoorbeeld steeds meer vette kleding- en schoenenwinkels, zoals Primark, Hudson’s Bay en Snipes. En elk jaar keert hier natuurlijk de onmisbare, grootste kermis van de Benelux terug.

Studie

Ik ben tweedejaarsstudent aan de Fontys Hogeschool Journalistiek. Dit is mijn eerste stage bij een redactie en daardoor vind ik het nog best spannend. Maar ik kijk er naar uit, dus dat zou helemaal goed moeten komen!

Waarom indebuurt?

Voor mijn eerste stage (op de opleiding journalistiek loop je twee stages, red.) wilde ik graag aan de slag gaan bij indebuurt vanwege de focus op lokale nieuwtjes. Tilburg is een erg bruisende stad die veel mogelijkheden biedt aan jonge mensen. Er is elke dag weer iets nieuws gaande en daarom is er nooit een reden tot verveling.

Wat ik hoop te betekenen

Het lijkt mij keigezellig om met inwoners in gesprek te gaan over hun aanraders in de stad, uitblinkers te verzamelen en verschillende nieuwigheden te bezoeken. Ik hoop daarmee mooie kiekjes te schieten en boeiende artikelen te schrijven voor jullie, onze lezers. Alle tips zijn welkom, dus schroom vooral niet om deze te geven. Hopelijk komen we elkaar een keer tegen.

Lees ook:

indebuurt Tilburg

We want you! Indebuurt Tilburg zoekt gastredacteuren

Ja, we gooien de boel weer open! Jij bent welkom bij het team van indebuurt Tilburg. Ben jij op zoek...
Instagram Isabeau

Goed bezig! Deze Tilburgers hebben veel volgers op Instagram

We kunnen uren door de Instagramaccounts van deze Tilburgers scrollen. Wij zijn niet de enigen, want...
Feest Thijs en Rowie

Indebuurt Tilburg zoekt stagiairs!

De Persgroep
Stage - Geplaatst op 04 dec 2018

Meer over

Tilburgers

adv.