Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tilburgse bruiloft op de Malediven: ‘Niemand wist het’

Door Rowie van der Vliet 15 juli 2018

De Tilburgse Lizette en Remco gaven elkaar het ja-woord op een zandbank op de Malediven. Gezellig met z’n tweeën, want dat wilden ze graag. “De hele dag was één grote romantische droom, precies zoals bij ons past”, vertelt Lizette ons over haar droombruiloft.

“We hadden al een vakantie geboekt naar de Malediven toen Remco op zijn knieën ging. We wisten toen al dat we graag in het buitenland wilden trouwen. Het leek ons niet zo praktisch om dan een jaar later weer naar het buitenland af te reizen. Uiteindelijk hadden we tien weken om alles te regelen!”

Andere kant van de wereld

“We hebben de bruiloft helemaal naar onze hand kunnen zetten. Op een bepaalde manier hadden we de controle, maar alles moest wel in het Engels geregeld worden. Je zit toch aan de andere kant van de wereld. Daar was ik wel gestrest over en het was lastig om dat los te laten, maar het is zo goed uitgepakt. Uiteindelijk waren er veel mensen op onze bruiloft. De chef-kok van het lokale restaurant werd omgetoverd tot de fotograaf. En we hadden mannen met trommels en een imaan die ons trouwde. Niet voor de wet, want dat zou maanden duren om te regelen. Daarom zijn we later gratis in Tilburg getrouwd. Reizen is voor ons zo belangrijk. Het was mooi om het zo te kunnen doen.”

Ze moest eens weten…

“Remco en ik kenden elkaar pas negen maanden, dus toen we onze bruiloft wereldkundig maakte moesten sommige mensen even wennen. Al werd ons daarvoor al gekscherend gevraagd of we gingen trouwen. Mijn vriendin vertelde al dat ze heel graag ceremoniemeester wilde zijn als het zover was. Ze moest eens weten, dacht ik. Ik ben weleens op grote bruiloften geweest en die vond ik prachtig. Maar iedereen wil iets van je op zo’n dag. Dat was niet hoe wij het wilden.”

Met z’n tweeën

“Remco’s ouders zijn op jonge leeftijd overleden en mijn vader lag op dat moment op de IC. Het zou voor ons toch nooit compleet zijn. Nu hebben we een prachtige bruiloft gehad met ons tweeën. Een weddingplanner die bekend was in India heeft ons geholpen. Hij heeft zoveel van ons in de dag gestopt! Zo werd mijn lievelingsdrankje Piña Colada geserveerd, hadden we een diner op het strand met romantische verlichting en was onze kamer een grote bloemenzee.”

Ben jij als Tilburgs stel ook getrouwd in het buitenland? We zijn heel benieuwd naar jullie verhaal! Je kunt je aanmelden via [email protected]

Lees ook:

huwelijk buitenland

Gezocht: Tilburgers die elkaar het ja-woord gaven in het buitenland

Hoe romantisch? Samen met je Tilburgse verloofde en een handvol familie en vrienden vlieg je naar Ve...
Vrijgezellen Tilburg

Ja mensen, we zoeken de leukste vrijgezellen van Tilburg!

Wie zoekt zal vinden! Daarom zijn wij van indebuurt Tilburg op zoek naar de leukste vrijgezellen van...

adv.