Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tilburger Stanley deed mee aan First Dates: ‘Jammer genoeg is barman Victor hetero’

Door Lot Boone 18 november 2019

Een date voor de camera’s, zou jij het doen? Vrijdag zag je wéér een Tilburger die meedeed aan het programma First Dates! We spotten Stanley Duyshart (47) aan een tafeltje in het bekende restaurant. Wij vragen aan hem hoe hij deze dag ervaarde!

“Meedoen aan First Dates begon als een grap. Ik kreeg een appje van Linda, een goede vriendin van mij, met daarin: ‘Je bent aangemeld voor First Dates’. Toen dacht ik bij mezelf: daar ga ik toch niks meer van horen. Nou, de volgende dag belde het programma mij al. Op dat moment dacht ik: waarom ook niet? Ik ben dan niet zo flauw om niet meer mee te doen.”

Been there done that

“Ik ging er zonder verwachtingen in. Je hoort vooraf veel verhalen van anderen, maar ik ben een type dat alles positief benadert. Ik dacht: laat ik er maar gewoon iets leuks van maken en dan het wordt vast een toffe dag. En als het iets wordt, dan wordt het wat. En als dat niet het geval is: been there, done that. Dan vink je het weer van je lijstje af. Van mezelf ben ik sowieso al geen zenuwachtig type, dus ik was voor de opnames ook absoluut niet nerveus. Ik voelde me hier wel heel erg in mijn element. Ik was vooral heel nieuwsgierig en hoopte op een knappe vent. ”

‘Victor is een hartstikke knappe man, maar jammer genoeg is hij hetero. Anders zou ik graag een date met hem willen.’

Kieskeurig

“Die vriendin die mij heeft opgegeven, had zoiets van: ‘kom op, Stanley nu is het weleens tijd dat je aan een man komt. Het is superfijn dat je iemand hebt waar je op leunt’. Daar heeft zij gelijk in. En dat was dus ook de reden voor mij om mee te doen. Ik ben druk aan het daten, maar ik heb nog steeds niet de ware gevonden. Ik ben te kieskeurig. Ik heb vijf eisen en de meesten komen niet verder dan één. Maar vijf is toch helemaal niet veel?! Ik moet iemand hebben die mij niet in dingen beperkt. Ik heb het erg druk en ben niet iemand die stil zit.”

Stanley Duyshart
Een selfie tijdens de opnames door. Foto: Stanley Duyshart

Barman Victor

“Mijn date was heel aardig en er waren ook best wat raakvlakken, maar het is niet het type man waar ik op val. Als je het programma kijkt, ken je vast barman Victor. Hij is een hartstikke knappe man, maar jammer genoeg is Victor hetero. Anders zou ik graag een date met hem willen. In het begin praatte ik met hem en toen kwam mijn date binnenlopen. Ja, hij was dus absoluut niet zoals Victor. Toen dacht ik: laten we er nog maar wel iets leuks van maken. Uiterlijk zegt natuurlijk helemaal niets. Mijn date was heel erg aardig en zes jaar ouder dan dat ik ben. Ik voel mij nog steeds twintig en mijn date had dat dus totaal niet. Daardoor denk ik dat dat geen goede match was.”

‘Hij stelde voor om nog vriendschappelijk met elkaar om te gaan… hallo, ik doe mee aan een datingsprogramma!’

Tegenpolen

“Dit is voor mij niet de man waar ik helemaal bij wegzwijmel. Ik had het wel heel gezellig met hem tijdens de date. Alleen ben ik heel erg extravert en hij was introvert. Sommigen zeggen dat tegenpolen hebben wel goed is, maar voor mij was dit teveel tegenpool.”

Vrienden?!

“We hadden nog contact op WhatsApp, maar uiteindelijk niet de stap gezet voor een vervolgdate. Hij stelde voor om nog vriendschappelijk met elkaar om te gaan… hallo, ik doe mee aan een datingsprogramma! Ik wil een partner hebben en ik hoef er geen vriend bij. Ik heb al genoeg vrienden. Wel heel aardig van hem hoor, maar ik dacht gewoon dat is niet de bedoeling.”

‘Dan staat er ineens camera voor je snufferd, maar dat vind ik wel leuk.’

Genoten

“De opnames zijn me helemaal meegevallen. Ik had het van het begin tot het eind naar mijn zin. De opnames waren heel leuk en ik heb gewoon genoten. Ik voelde me echt op mijn gemak. Tijdens de date lette ik dan ook hélemaal niet op de camera’s. Eerlijk gezegd heb ik het niet eens gezien. Het enige moment wanneer je de camera’s wél opmerkt, is tijdens de korte interviews. Dan staat er ineens camera voor je snufferd, maar dat vind ik wel leuk.”

Aanrader

“Mensen die het moeilijk vinden om te daten, raad ik dit programma echt aan! Het is heel leuk om te doen, maar je moet er niet te veel van verwachten. Je moet er niet heen gaan met de instelling: nu vind ik mijn droomman. Ze gaan wel echt op zoek naar een goede match. Je wordt zelfverzekerd door het programma en dat helpt je om meer te gaan daten. En wie weet vind je op die manier wél de ware. Ook heb je echt een superleuk aandenken als je meedoet! Misschien kom je wel iemand anders tegen die jou op televisie bij First Dates zag. Dat ze zien dat het niks met je date werd en dat je nog steeds single bent.” Hoopt Stanley daar misschien nog op? “Een klein beetje wel, haha!”

Lees ook:

Sevda First Dates

Tilburgse Sevda deed mee aan First Dates: ‘Ik baal zo dat dit niet in de uitzending is gekomen’

Wij zijn groot fan van het tv-programma First Dates en zitten dus elke dag aan de buis gekluisterd. ...

Kaylee deed mee aan First Dates: ‘Ik snapte niet hoe ze op mij kwamen’

Heb je vorige week opgelet tijdens het programma First Dates? Ook Kaylee Noteboom (22) was met haar ...
Wesley First Dates Hotel

Wesley deed mee aan First Dates Hotel: ‘Ik ben uit eten geweest met haar beste vriendin’

Daar zat-ie dan in het First Dates Hotel: Wesley Boer (36). Tot verbazing van sommige vrienden, fami...

adv.