Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tilburgers Ad en Rianne zitten ‘vast’ in Australië: ‘Terughalen kost €900,-‘

Door Noah Godefroy 22 juni 2020

Eigenlijk zouden Ad van de Put en zijn vrouw Rianne 8 april na een mooie trip door Australië terugvliegen naar het vertrouwde Tilburg. Door corona liep het allemaal wat anders. “De terughaalservice van KLM zou ons €900,- per persoon kosten.”

Dat is Ad te gortig. Zijn terugreis op in april werd gecanceld, maar hij en zijn vrouw hadden een open ticket. “Dat is geldig tot april van volgend jaar, dus die €900,- zou zonde van het geld zijn. We vliegen met Singapore Airlines. Inmiddels vliegt die maatschappij wel weer, maar nog niet op Amsterdam.”

Besmettingen

“We wachten nog twee weken af en dan boeken we de reis terug.” Hoewel de mensen down under hier als eersten in het nieuws kwamen met hun runs op toiletpapier en dergelijke, valt het in de praktijk best wel mee volgens Ad. “Er zijn hier weinig doden en besmettingen. Inmiddels mogen we bijna alles weer.”

Mooi geweest

Het woordje ‘vastzitten’ mag van Ad tussen haakjes. Want hoewel hij graag terug wil, heeft hij het niet slecht in New South Wales. “We zitten hier nu bij familie. Maar toen we in januari aankwamen kregen we eerst te maken met de bosbranden, daarna volgden er overstromingen en nu zitten we met corona. Ik vind het zo wel mooi geweest.”

D-reizen Tilburg

Ook willen Ad en Rianne even benadrukken dat het personeel van D-reizen Tilburg veel interesse toont. “We hebben de reis geboekt bij D-reizen op de Heyhoefpromenade en zij vragen ons regelmatig hoe het met ons gaat en lichten ons in wat betreft de laatste ontwikkelingen.”

Lees ook:

Gastrobar RIX stadsstrand

Voetjes in het zand! 5 x de leukste stadsstrandjes van Tilburg

Met lekker weer is er niets lekker dan je voetjes in het zand en een drankje in je hand. Goed nieuws...
bucketlist hittegolf

Het wordt heet in Tilburg: is er een hittegolf op komst?

Als je nu nóg niet dat stapeltje zomerkleding achteruit je kast hebt gevist, dan is het echt tijd. D...
flitspalen tilburg

Deze flitspaal zorgde voor meer dan 50 boetes per dag

In de eerste vier maanden van het jaar kregen Tilburgers behoorlijk wat boetes. En op één weg werden...

adv.