Singlesday: dit zijn de leukste vrijgezellen van Tilburg

Door Thijs Dingemans 11 november 2018

Singles van Tilburg, jullie staan er niet alleen voor! De stad zit vol met leuke, lieve, grappige, knappe vrijgezellen. In het kader van Singlesday op 11 november stellen we de tofste bachelors aan je voor.

<< < Pagina 1 / 15 >
⟵ swipe swipe ⟶

Martijn Hessels (33)

Vrijgezel van de Week Martijn
Foto: Martijn Hessels

“Ik kan niet zeggen of ik ooit zal daten”, geeft Martijn eerlijk toe. Hij is niet actief op zoek maar als er iemand in zijn leven komt die past, dan sluit hij het niet uit. Sweet!

Vrijgezel van de Week Martijn: ‘Ik kan niet zeggen of ik ooit zal daten’

Kimberley Josefina (26)

Foto: Kimberley Josefina

Kimberley is nu zo’n anderhalf jaar single en ze vindt dat eigenlijk wel prima. Ze is niet per se op zoek naar een nieuwe relatie, maar you never know. Wat voor type man ze zoekt? “Qua uiterlijk komt er altijd wel iets langs. Ik heb niet zoiets van: dit moet ik echt hebben! Ik zoek wel echt iemand die een gezelschapsmens is.”

Vrijgezel van de Week Kimberley: ‘Iemand moet niet te stijf zijn’

Lieke Kortsmit (23)

Lieke Kortsmit
eigen foto

Bij Lieke is het momenteel rustig. Ze is een jaar single en wil dat zeker ook blijven. Maar mocht er iemand zijn die iets weg heeft van acteur Antonio Banderas, dan maak je dikke kans!

Vrijgezel van de Week Lieke: ‘Ik hou wel van ongemakkelijke situaties, maar dat ging mij te ver’

Kara Mondelaers (21)

Kara Mondelaers
Foto: Kara Mondelaers

Kara is nu een jaartje vrijgezel en vindt dat wel chill. Ze heeft het druk zat om echt te daten, maar… “Het moet iemand zijn bij wie ik denk: wow, voor jou wil ik tijd maken.” Nou, wie…?

Vrijgezel van de Week Kara: ‘Via Tinder ben ik nog nooit echt op een date gekomen’

Sjoerd Maresch (25)

Sjoerd Maresch
Sjoerd (midden) aan het werk. Foto: Sjoerd Maresch

Sjoerd is nu anderhalf jaar single en dat is voor zijn doen toch best lang. “Het punt is dat mijn ex mij de vorige keer dumpte. Daarvoor had ik vaak lange relaties achter elkaar. Eigenlijk beviel het vrijgezelle leven toen wel goed.” Toch zou een blondine of brunette zich best mogen melden…

Vrijgezel van de Week Sjoerd: ‘Als iemand mooie ogen heeft, kan ik daar echt in wegdromen’

Jason Haans (24)

Jason Haans
Foto: Jason Haans

Jason is nu even single en wil dat voorlopig blijven. “Nu heb ik de vrijheid om te reizen en een mooie carrière op te bouwen. Als dat eenmaal stabiel is dan is er weer ruimte voor een vrouw. Andere dingen hebben nu prioriteit.” Hij gaat wel regelmatig op date, dus pak je kans, dames!

Vrijgezel van de Week Jason: ‘Ik ben voor alles in’

Sharon (22)

Sharon vrijgezel
Foto: Sharon

Sharon is eigenlijk niet op zoek, maar als er iemand op haar pad komt, zegt ze geen nee. Ze zoekt iemand met humor. “Het innerlijk telt.”

Vrijgezel van de week Sharon: ‘Via Tinder weet je niet wat je voor je neus krijgt’

Tamara Lips (24)

Tamara Lips
Foto: Tamara Lips

Tamara is nu iets langer dan twee jaar single. Ze vindt het best lekker om vrijgezel te zijn, maar ze mist wel iemand met wie ze ’s avonds even lekker de dag kan bespreken. Ze zoekt iemand die net zo levenslustig is als zij. Who?

Vrijgezel Tamara: ‘Op Tinder zit een beetje raar volk hier in Tilburg’

Stef Habets (20)

Vrijgezel Stef
Eigen foto

Stef is al z’n hele leven vrijgezel maar is zo links en rechts wel aan het daten. De vink sloeg tot nu toe niet over, maar wellicht bij jou wél…

Vrijgezel van de Week Stef: ‘Ik ben al mijn hele leven vrijgezel’

Michelle Baetens (26)

Michelle Baetens
Foto: Michelle Baetens

Michelle zou best graag een relatie willen. “Iemand met wie je lekker samen dingen kunt doen en op terug kunt vallen. Dat zou wel fijn zijn. Ik ben lief en eerlijk. Tegen mij kun je alles zeggen. Ik hou van gezelligheid, reizen en leuke dingen doen. Dat is denk ik wat ik te bieden heb.” Nou, wie biedt hetzelfde?

Vrijgezel van de Week Michelle: ‘Ik wil mijn passie voor reizen met iemand delen’

Sylvia van der Heijden (24)

Sylvia
Foto: Sylvia van der Heijden

Sylvia moet echt leren om vrijgezel te zijn. Ze is het totaal niet gewend en vindt daten best eng. Wie bezorgt haar een leuke date?

Vrijgezel van de Week Sylvia: ‘Ik moet echt leren om single te zijn’

Marleen van Erve (36)

Marleen van Erve
Foto: Marleen van Erve

Marleen snapt niet dat ze nog single is. “Het is niet zo dat ik stom, vervelend of totaal niet spontaan ben. Ik denk dat iemand bij mij goed terecht kan.” Wie o wie gaat ervoor?

Vrijgezel van de Week Marleen: ‘Hoezo ben ik nog single?’

Adriaan Aerts (46)

Adriaan Aerts
Foto: Adriaan Aerts

Wie ziet Adriaan zitten (haha)? De Tilburger heeft in ieder geval veel zelfspot. En nog veel meer: “Ik ben een mensen-mens en maak redelijk makkelijk contact. Ik heb een fijn leven met veel vrienden en vriendinnen waarmee ik optrek en de band met mijn familie is goed. Ook belangrijk! Toch heb ik niet voor niets gereageerd. Die ene persoon die ik graag zou tegenkomen heb ik namelijk nog niet getroffen…” Misschien nu wel!

Vrijgezel van de week Adriaan: ‘Ik zoek iemand die mij ziet zitten’

Mariëlle de Wit (30)

Mariëlle de Wit
Mariëlle (rechts) met een vriendin bij Café Bakker. Foto: Mariëlle de Wit

“Ik heb alleen maar slechte dates, haha”, zegt Mariëlle. Tijd voor verandering dus! Wie bezorgt deze Tilburgse een goede date?

Vrijgezel van de Week Mariëlle: ‘Ik heb alleen maar slechte dates, haha’

Ben jij ook een leuke single?

Dan zoeken we jou! Wij van indebuurt Tilburg zijn nog altijd op zoek naar de leukste vrijgezellen van de stad. Heb jij de beste bachelorpad, ben je al met heel tinderend Tilburg op date geweest of krijg je al kriebels bij het idee aan een relatie? We want you!

Ben jij de leukste vrijgezel uit Tilburg? Laat het ons weten via [email protected], dit formulier of een bericht via Facebook.

Vrijgezellen Tilburg

Ja mensen, we zoeken (nog steeds) de leukste vrijgezellen van Tilburg!

Wie zoekt zal vinden! Daarom zijn wij van indebuurt Tilburg nog altijd op zoek naar de leukste vrijg...
<< < Pagina 1 / 15 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.