Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oproep: Esther wil graag de skyline van Tilburg tatoeëren (en dat is gratis)

Door Thijs Dingemans 11 september 2017

Zie je het al voor je: elke ochtend wakker worden met de skyline van Tilburg op je arm of been… Dat kan zomaar! Esther van Studio Tat wil namelijk graag haar allereerste skyline tatoeëren. Ze is daarom op zoek naar iemand bij wie ze dat GRATIS kan doen!

Even vergeten wie Esther van Studio Tat ook alweer is? Wij ging langs bij de meest bijzondere tattooshop van Tilburg en keken onze ogen uit. Wat duidelijk werd: Esther zet genoeg tattoos en van alles wat. Alleen die skyline met de icoontjes van TilburgsAns… die staat nog op haar bucketlist.

Wie o wie?

Esther heeft al lange tijd de wens om die van haar lijstje af te strepen. Ze doet daarom een oproep: welke echte Tilburger wil de skyline graag op haar/zijn lijf en stadsliefde vereeuwigen? Diegene komt daarmee natuurlijk ook in ons bijzondere lijstje met Tilburgse tatoeages.

Dit is de skyline die Esther graag wil tatoeëren

Gratis de skyline op je lijf!

Denk jij nou: hé, gaaf, ik wil de skyline op mijn lijf! Dan kun je die gratis krijgen. Beter kan het niet, toch? Je moet er alleen wel één ding voor doen: je motivatie mailen naar [email protected]. Esther bekijkt daarna wie de primeur krijgt en wij zijn er natuurlijk bij om dat vast te leggen op beeld!

skyline tilburg


Meer over Studio TAT ontdekken?

Studio TAT tattoo shops

Vandaag gesloten

Korvelseweg 34, Tilburg

Bekijk meer:tattoo shops

adv.