Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Luchtbuks Ria wordt 100 jaar en jij kunt haar een kaartje sturen

Door Rowie van der Vliet 24 juni 2020

Luchtbuks Ria, wie kent haar niet? De kermislegende komt iedere Tilburgse Kermis in levende lijve laten zien dat ze nog steeds raak kan schieten bij de schiettent. De Tilburgse Kermis gaat dit jaar niet door, maar natuurlijk zijn we Ria van Dijk niet vergeten. Om dat duidelijk te maken, stuur je haar een kaartje voor haar honderdste verjaardag.

Luchtbuks Ria wordt deze woensdag (24 juni) 100 jaar! Zelfs als de postbode niet meer op tijd een kaartje kan sturen, gokken we dat een verlaat verjaardagskaartje een glimlach op haar gezicht geeft.

Luchtbuks Ria 100 jaar

De lieve actie is bedacht door de familie van Ria. Zij plaatsen een advertentie in het Brabants Dagblad. Ria mag maximaal dertig mensen ontvangen. Daardoor ziet haar verjaardag er anders uit dan anders. De familie hoopt dat Tilburg Ria flink wat liefde via de post stuurt.

Je stuurt een kaartje naar:

Ria van Dijk
Generaal Winkelmanstraat 399
5025 XM Tilburg

Longontsteking

In 2019 schoot Luchtbuks Ria wéér raak. En dat met een longontsteking. De geweldige actie kijk je hier terug. In 2020 kon ze toch nog even schieten, zo meldt Ticket to Tilburg. De schiettent en burgemeester Weterings kwamen speciaal voor haar 100ste verjaardag namelijk naar haar toe.

Luchtbuks Ria van Dijk Reijnders Schimmelpennink

Terugkijken: ‘Luchtbuks Ria’ schiet voor de 83e (!) keer raak op de Tilburgse Kermis

Wenne topper met dit weer! 'Luchtbuks Ria' (99) schoot voor de 83ste keer raak op de Tilburgse Kermi...

adv.