Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Fenne: ‘Pig & Rye is dé verborgen parel van Tilburg’

Door Rowie van der Vliet 13 januari 2018

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilburg maken. Deze week in de rubriek ‘leuk volgens’: Fenne Verhoeven. Van BANK15 tot Pig & Rye, dit zijn de favorieten van de Tilburgse!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Wilhelminapark

Wilhelminapark
Foto: Google Maps

“Samen met mijn vriend heb ik een jaar lang om de hoek van het Wilhelminapark gewoond. We hadden toen geen tuin, dus iedere warme dag spendeerden we buiten in het park. Het klinkt cliché, maar je kunt hier echt tot rust komen midden in de stad. Lekker eendjes kijken en chillen. Wat een mooi park!”

BANK15

BANK15
Foto: Harrie van de Pas

“Anderhalf jaar geleden begon het verbouwen van BANK15. Ik ben er toen direct stage komen lopen; nu organiseer ik evenementen. Zo hebben we Kweektuin waar jonge dj’s een podium krijgen. Laatst stond de stadsdichter ook spoken word poetry (dichtvorm, red.) voor te dragen en we hadden een pop-up cinema in de kelder. Dat was een supergave locatie, want daar staat nog echt een oude kluis. Ik heb serieus nooit het idee dat ik naar mijn werk ga. Op vrijdagavond werk ik wel, maar eigenlijk is het gewoon supergezellig met vrienden die ook hierheen komen.”


Meer over BANK15 ontdekken?

BANK15 entertainment

Gesloten09:00 - 22:00

Spoorlaan 350, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

Studio

Studio Tilburg
Foto: Facebook Studio Tilburg

“Qua mensen is het hier heel gezellig. Het is heel divers wat er binnenstaat. Je hebt echt altijd aanspraak. Ze draaien er ook leuke muziek. Met goed weer is het makkelijk om te terrassen en effe naar binnen te gaan.”


Meer over Studio ontdekken?

Studio cafés

Gesloten10:00 - 04:00

Heuvel 7 & 9, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Pig & Rye

Pig & Rye
Foto: Facebook Pig & Rye

“Hier moet je écht een keer naartoe. De mensen, zowel het personeel als de klanten, zijn heel leuk. Het is echt heel lekker eten. Als je mij vraagt naar dé verborgen parel van Tilburg dan is dat echt Pig & Rye. Weinig mensen weten ervan, maar het is zo lekker!”


Meer over Pig & Rye ontdekken?

Pig & Rye lunch

Gesloten08:00 - 17:00

Nieuwlandstraat 28, Tilburg

Bekijk meer:lunch

Hing Ta

Hing Ta
Foto: Google Streetview

“Weet je wat ik echt lekker vind? Op de Veldhovenring zit een Indonesisch en Surinaams restaurant, Hing Ta. Als zij twee weken op vakantie zijn geweest dan staat serieus heel de straat vol met auto’s om bestellingen op te halen. Het allerlekkerste vind ik de röti. Je krijgt een supergrote bak waar je in je eentje 3 dagen van kunt eten. Het is geen mooie zaak, haha. Dat keukentje ziet er ook zo vies uit, maar het is zó goed!”


Meer over Hing Ta ontdekken?

Hing Ta restaurants en horeca

Gesloten15:00 - 21:30

Groeseindstraat 117, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.