Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Eefje: ‘Bij SAM-SAM hangt zoveel dat je niks ziet. Geweldig’

Door Rowie van der Vliet 9 december 2017

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilburg maken. Deze week in de rubriek ‘leuk volgens’: Eefje. Van Daisy Lane tot SAM-SAM, dit zijn de favorieten van de Tilburger!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Daisy Lane

Foto: indebuurt

“Elke zaterdag werk ik bij bloemenwinkel Daisy Lane. Natuurlijk heb ik van die dagen dat ik eigenlijk niet uit bed wil komen, maar wanneer ik in de winkel sta, word ik spontaan vrolijk. Het is zo fijn om omringd te zijn door bloemen en planten. Het is een lekkere chaos – op een goede manier. Als klein meisje kwam ik al in bloemenzaken. Die hadden altijd zo’n hoge toonbank en van die donkere kleuren. Daisy Lane laat zien dat het ook vrolijk mag zijn. Het is goed kitsch, een beetje stout, maar vooral héél leuk. Ook door hondje Bobby en eigenaresse Sabine.”


Meer over Daisy Lane ontdekken?

Daisy Lane bloemisten

Vandaag gesloten

Noordstraat 81B, Tilburg

Bekijk meer:bloemisten

Bagels & Beans

Bagels & Beans
Foto: Facebook Bagels & Beans

“Dit is een keten, maar het past heel goed bij Tilburg. Er hangt een losse sfeer. Zo één van: doe lekker wat je wil. Als je zelf je bagel wil smeren dan kan dat. Dat vind ik leuk!”


Meer over Bagels & Beans ontdekken?

Bagels & Beans lunch

Gesloten09:00 - 17:30

Oude Markt 2, Tilburg

Bekijk meer:lunch

SAM-SAM

Sam-Sam in het Dwaalgebied
Foto: Facebook Sam-Sam

“Bij SAM-SAM hangt zoveel dat je niks ziet. Als ik weer eens ga kijken, denk ik: hé, dat was er de vorige keer niet. Wanneer je iets uit het rek haalt, trek je zo tien dingen mee, haha. Geweldig! Elke keer als ik binnenloop denk ik weer: ‘wat gebeurt hier?’ Bij SAM-SAM vind je kledingstukken waarvan je denkt: ik was er nooit op gekomen dat zoiets überhaupt bestaat. Ik vind dat heel erg leuk!”


Meer over Sam-Sam ontdekken?

Sam-Sam kledingwinkels

Vandaag gesloten

Noordstraat 82, Tilburg

Bekijk meer:kledingwinkels

Dwalerij

Dwalerij
Foto: Jac Schalk

“Op de Dwalerij zie je echt het beste wat het Dwaalgebied te bieden heeft. Het is een markt vol met zelfgemaakte dingen. Zo leuk om inspiratie op te doen en sfeer te snuiven. Het is altijd gezellig met al die hondjes van winkeliers in de Noordstraat. Het is elke keer weer superdruk. Ooit hoop ik zelf nog met een kraampje op de Dwalerij te staan. Wat ik voor creatiefs doe? Sokken breien.”

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.