Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Is dat even tof? Indebuurt Tilburg zoekt gastredacteuren!

Door Thijs Dingemans 3 maart 2018

Ja, we gooien de boel weer open! Jij bent welkom bij het team van indebuurt Tilburg. Ben jij op zoek naar een groot podium waarop jij jouw schrijftalent kunt laten zien? Da’s mooi, want wij zijn op zoek naar gastredacteuren. 

Wat zoeken we precies?

Tilburgers in hart en nieren! Vind je het leuk om voor een heel groot publiek (we hebben bijvoorbeeld al bijna 7000 likes op Facebook en groeien als kool op steroïden) te bloggen? Be our guest!

Misschien hou je ervan om typisch Tilburg taferelen te omschrijven. Misschien lijkt het je cool om één van onze vaste rubrieken (mysterieFavorieten vanToen in Tilburgbinnenkijken bij…genieten van TilburgTilburger van de Week, …) over te nemen. Misschien ben je wel een lijstjeskiller of een nog niet ontdekte foodblogger met heel veel talent. Of trek je er met je fotocamera graag op uit om vast te leggen hoe mooi of gezellig onze stad is?

Enfin, er is van alles mogelijk, zolang er maar een Tilburgse link is.

Wat kunnen we je bieden?

Helaas, we kunnen je niet betalen. Maar je krijgt wel een eigen hoekje op de site. Je wordt eigenlijk een échte indebuurt-redacteur. Als je verslag wil doen van een evenement zorgen wij dat je naar binnen kunt. We helpen je met content maken zodat heel veel Tilburgers je werk gaan lezen, zien en er over gaan praten. Jij was erbij toen indebuurt door het plafond ging!

Ja, ik wil. Waar kan ik de bruid kussen?

Interesse om gastredacteur te worden of heb je nog vragen? Stuur even een mailtje naar [email protected] en laat even weten wat je tof vindt om te doen. Dan nemen we snel contact met je op.

Welkom bij de club!

Op dit moment zijn er al een paar gastredacteuren ‘in dienst’ van indebuurt Tilburg. Misschien word je wel collega van deze toppers (en van ons):

Kristen Willemsen

We hebben een nieuwe gastredacteur: dit is Kristen!

We houden van gastredacteuren en steeds meer gezellige Tilburgers komen ons team versterken. Zo ook ...
nathalie

Even voorstellen: ik ben Nathalie, de nieuwe gastredacteur van indebuurt!

Hallo, mijn naam is Nathalie Bettonviel en ik ben de nieuwe gastredacteur van indebuurt Tilburg! Mét...
jochem messbauer

Even voorstellen: dit is onze nieuwe gastredacteur Jochem!

We hebben leuk nieuws, mensen! Jochem Messbauer is onze nieuwe (en eerste) gastredacteur. Hij komt o...

adv.