Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: onze nieuwe stagiaire Gwyneth

Door Gwyneth Oomens 31 augustus 2020

Hallo lezers van indebuurt Tilburg! Mijn naam is Gwyneth Oomens en vanaf nu loop ik hier stage. De komende drie maanden kunnen jullie dus ook artikelen van mij verwachten.

Ik kom uit Vlissingen, een stadje in Zeeland. Sinds vorig jaar zit ik op kamers in Tilburg met mijn twee beste vriendinnen. Dat was best wel wennen, want Vlissingen en Tilburg zijn twee compleet verschillende werelden. In Vlissingen kon ik bijvoorbeeld lopend naar het strand vanaf mijn huis, terwijl ik nu op warme dagen alleen verkoeling kan vinden in het park. Ook het nachtleven in de steden verschilt heel erg van elkaar. Hier is iedereen in voor een drankje en een dansje, terwijl er in Vlissingen geen hond meer op straat loopt ’s nachts. Na een jaar in Tilburg te hebben gewoond, kan ik met volle overtuiging zeggen dat het een ontzettend gezellige stad is.

Lezen en schrijven

Ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding Journalistiek. Van jongs af aan vond ik schrijven al leuk en luisterde ik graag naar boeiende verhalen. Na de middelbare school wist ik dus zeker dat ik naar de school voor Journalistiek wilde. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. In mijn vrije tijd kun je me bijna altijd vinden bij vrienden en familie, of anders in een hoekje met een goed boek.

Nieuwe verhalen

Ik ga proberen zoveel mogelijk leuke stukken te schrijven voor indebuurt Tilburg. Mijn passie is schrijven, maar ik wil ook met foto en video aan de slag gaan. Ik hoop veel nieuwe verhalen te ontdekken en interessante mensen te spreken. Mocht er iets zijn dat je graag op de site wil zien, laat het ons dan vooral weten!

Deze stagiaires liepen eerder stage bij indebuurt Tilburg:

Frederique Huting

Even voorstellen: onze nieuwe stagiaire Frederique

Hoi allemaal! Mijn naam is Frederique Huting, ik ben twintig jaar oud en vanaf vandaag, 2 september,...

Even voorstellen: onze nieuwe stagiaire Merel

Hoi! Mijn naam is Merel van Dijk, ik ben negentien lentes jong en vanaf maandag 2 december drie maan...
Lot

Even voorstellen: onze nieuwe stagiaire Lot

Hoi allemaal! Mijn naam is Lot Boone, 18 jaar, en de aankomende drie maanden maak ik als stagiaire d...

Meer over

Tilburgers

adv.