Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Indebuurt Tilburg is los! Even voorstellen: Thijs Dingemans

Door Thijs Dingemans 25 juli 2017

Daar zijn we dan! Ook in Tilburg is indebuurt nu live. Samen met mijn collega Rowie breng ik vanaf vandaag al het moois dat onze stad te bieden heeft. Hoi trouwens! Ik ben Thijs Dingemans, de nieuwe en eerste community manager van Tilburg indebuurt. Als klein menneke kwam ik in deze prachtige stad terecht. Een huwelijk voor het leven.

En dat terwijl mijn roots een paar kilometer verderop liggen. In 1993 werd ik geboren op een steenworp afstand van De Efteling en daar groeide ik ook op. Toch zette ik al snel m’n eerste stappen in Tilburg. Met oma naar de kermis, shoppen met moeders of de kroeg in met maten; Tilburg werd m’n tweede thuis. In 2013 verhuisde ik naar de stad waar ik nooit meer wegga.

Wat Tilburg zo bijzonder maakt?

En weet je wat nou zo mooi is? Ik heb de stad zien groeien. Want eerlijk: Tilburg is misschien niet de mooiste stad van Brabant, maar wel de meest bruisende. Grote evenementen als het Levenslied, Tilburg Zingt, Tilburg Hap Stap Festival en natuurlijk de kermis; Tilburg heeft het allemaal. En dan ook nog al die terrassen op een paar vierkante kilometer. En het winkelcentrum dat elk jaar weer groter wordt. Tilburg blijft groeien, en wij groeien mee.

Favoriete plekjes

Hoe mooi is het dat ik mag schrijven over alles wat Tilburg te bieden heeft. Over m’n favoriete dingen bijvoorbeeld. Wat te denken van het uitzicht en het eten en drinken bij de Piushaven, de goedkope speciaalbieren van ’t Buitenbeentje, de saté van Café Slagroom, het mensen kijken op de Korte Heuvel en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Jullie, Tilburgers!

Genoeg over mezelf nu. Want waar het toch vooral om draait, is jullie! Rowie en ik hebben onze vaste plek bij het Brabants Dagblad aan de Hart van Brabantlaan, maar zijn het liefst zoveel mogelijk op pad. We willen veel Tilburgers met mooie verhalen ontmoeten, nieuwe dingen in de stad ontdekken en vooral veel plezier hebben in het schrijven over Tilburg. Maar dat gaat vast lukken! 🙂

We kunnen jullie hulp natuurlijk altijd gebruiken. Valt je iets op, wil je graag iets delen of gewoon een bakje koffie drinken? Stuur ons dan even een mailtje: [email protected]. En o ja: volg ons vooral ook op social media (Facebook, Twitter en Instagram). Wie weet tot snel!

Meer over

Tilburgers

adv.