Het is Movember: we willen Tilburgse snorren zien!

Door Thijs Dingemans 6 november 2018

Het is november en dat betekent dat ook Movember is begonnen. Elk jaar weer vraagt stichting Movember Foundation in november aan mannen hun snor te laten staan. Hiermee genereren deze mannen aandacht voor prostaatkanker, teelbalkanker en de gezondheid van de man meer in het algemeen en kunnen ze fondsen werven voor goede doelen.

Movember is natuurlijk een woordspeling afgeleid van ‘moustache’ oftewel snor, gecombineerd met de naam van de maand waarin de actie plaatsvindt.

Alle Tilburgse snorren verzamelen!

Laat jij deze maand ook je snor staan? Of heb jij al een hele mooie snor die je van plan bent in ieder geval in november te houden? Of ken jij iemand die zijn snor laat staan of al één heeft? We willen ze zien!

Doe jij mee?

Stuur ons een foto van je gezicht zoals het er nu uit ziet. Met of zonder snor. Stuur ons vervolgens aan het einde van deze maand, op donderdag 29 of vrijdag 30 november (deadline 30 november 12.00 uur), nóg een foto van je gezicht zoals het er dan uitziet.

Spelregels:

  • De foto’s dienen in landscapeformaat te worden genomen, dus liggend en niet in portretformaat. Verzend de foto’s in .j(e)pg of .png;
  • Mail bij je foto’s je naam, leeftijd en een kort verhaaltje over waarom je een snor hebt of laat staan en wat je wel/niet mooi vindt aan je snor;
  • In de onderwerpregel van je mailtjes zet je ‘Movember’;
  • Let op: heb je ook een baard of laat je die ook staan? Dan ben je net zo welkom!

We kijken uit naar jullie snorren!

Lees ook:

Scheersalon Du Nord

Deze Tilburgse barbershop hoort bij de vier beste van Nederland volgens FHM

Heb jij weleens in de stoel gelegen van Scheersalon Du Nord in - hoe kan het ook anders - de Noordst...
Hardy's Tilburg

Haarfijn! Deze kappers zijn gewoon open op maandag

Heb je acuut een bad hair day of wil je het maandaggevoel bestrijden met een lekker kappersbezoekje?...

Meer over

Tilburgers

adv.