Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goed bezig! Deze Tilburgers hebben veel volgers op Instagram

Door Rowie van der Vliet 10 februari 2018

We kunnen uren door de Instagramaccounts van deze Tilburgers scrollen. Wij zijn niet de enigen, want deze stadsgenoten barsten van de volgers en likes. Goed bezig!

Pagina 4/5
⟵ swipe swipe ⟶

Gigigisele

Wij worden altijd zo vrolijk van de posts van de Tilburgse Gisèle. Zowel van haar selfies, haar ge-wel-dige interieur en plaatjes van haar eten. Op haar Instagramaccount gigigisele kunnen 47.149 volgers zelfs genieten van lange persoonlijke teksten.

Stylemyday

De Tilburgse Roos van der Aa boekt veel succes op Instagram. De fashionblogger maakt Instagramposts in opdracht van grote bedrijven zoals Schiphol. Vet! Af en toe zien we een bekend stukje Tilburg op de achtergrond, maar Roos mag ook lekker veel reizen. En ze maakt gewoon selfies met BN’ers zoals Nicolette van Dam. Roos van Stylemyday heeft 46.786 volgers.

The Home and the Kid

We zijn verliefd op het huis van Anne Marie. Veel mensen zijn het met ons eens, want de Tilburgse heeft 23.675 volgers. Zelfs woonmagazine vtwonen kwam langs om eens in haar huis te kijken. Naast mooie foto’s van haar industriële woonstijl, genieten we ook van de anekdotes rondom haar zoontje Daks. Zo grappig!

By Isabeau

Blending in ⚡️

A post shared by B Y I S A B E A U (@isabeauvanmaastricht) on

De Tilburgse Isabeau post foto’s die zo in een modeblad hadden kunnen staan. De fashion blogger laat 13.970 volgers meegenieten van haar gave kledingstijl. Superleuk om in de achtergrond plekken uit Tilburg te spotten. Over een paar weken gaat haar Instagram er iets anders uit zien, want ze gaat stage lopen in Parijs.

Anne Travel Foodie

Ben jij al aan het watertanden? Wij wel! We genieten samen met 13.296 volgers van de foto’s van Annes eten. Soms maakt ze zelf de heerlijkste vegan gerechten, maar vaak tipt ze ons ook de leukste hotspots.

Anne Travel Foodie

Tilburgse blogger Anne Travel Foodie: ‘Ik wil 100 landen bezoeken voor mijn 100ste’

Blogger Anne de Graaf maakte prachtige reizen naar meer dan 50 landen en woonde zelfs een tijdje in ...
Pagina 4/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.