Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gelukkig nieuwjaar! Wat zijn jullie voornemens voor 2018?

Door Thijs Dingemans 1 januari 2018

Goedemorgen en gelukkig nieuwjaar, Tilburgers! We proosten vandaag op het nieuwe jaar. Laten we borrelen op een gezond 2018. Maar voor we de flessen wijn op tafel zetten, willen we graag eerst weten wat jullie voornemens voor 2018 zijn. 

Uiteraard hebben ook wij van indebuurt Tilburg voor ogen wat we dit jaar wensen. Rowie hoopt in 2018 haar eigen appartementje te vinden en de goede, sportieve lijn door te zetten: in 2017 ging ze van chipsgirl naar fitgirl. Nou ja… Ze maakte een begin om dat te bereiken. In dit jaar wil ze iets meer in vorm komen door regelmatiger te sporten. Ze gaat voor een summerbody! Let’s go!

Fitgirl en -boy

Thijs gaat een poging doen om te stoppen met roken (en nu echt…), wil een reis maken naar Zuid-Amerika (het liefst Curaçao) en sluit zich aan bij Rowie: nóg meer sporten. De laatste weken van 2017 waren helaas iets te gezellig…

We blijven in de buurt

Ook niet onbelangrijk: we willen vooral zo doorgaan met indebuurt! Dus, mensen: kom maar op met al die geweldige verhalen van inwoners en ondernemers uit de leukste stad van Nederland. Wij kijken uit naar dit nieuwe jaar!

En nu jij:

Wat is jouw voornemen voor 2018? Hoop je de ware te ontmoeten? Ga je een eigen zaak starten? Gok je op het winnen van de staatsloterij? We zijn benieuwd! Je kunt je voornemen laten weten in een reactie onder dit bericht. En voor nu:

via GIPHY

adv.